Skjold spillede uafgjort – nu venter finalen på lørdag

Skjold spillede uafgjort – nu venter finalen på lørdag

11. juni 2019 - kl. 10:11 - af

Skjolds Jyllandsserie vandt i weekenden 2-0 på udebane i Vildbjerg. Det var et flot stadion, som dannede ramme om den vigtige kamp for de røde Skjold spillere. Omkring 35-40 medrejsende Skjold tilskuere var dominerede på tribunen, mens Skjold skulle kæmpe mere for det på banen.

Jakob Mølby Krisensen gjorde det til 1-0 efter cirka 30 minutters spil, og derefter var det en åben kamp, hvor både Vildbjerg og Skjold kom til små muligheder for scoringer. Forløsningen kom med omkring 10 minutters spil tilbage, hvor Martin Mølholt dukkede op i feltet og kunne gøre det til 2-0 og dermed lukke kampen. Derefter ventede Skjold blot på resultatet fra Herning Fremads kamp skulle tigge ind, og desværre fik Herning Fremad en 2-1 sejr med fra Hobro IK.

Det betyder, at det hele skal afgøres på hjemmebane på lørdag, hvor Randers Freja kommer på besøg. Hvis Skjold får point ud af denne kamp, så er oprykningen til Danmarksserien en realitet. Der er kampstart kl. 13.30, hvor der forhåbentlig kommer mange tilskuere på Sparekassen Vendsyssel Arena. Spillerne kan slutte en flot sæson af med en oprykning, og der er brug for opbakning på lægterne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold spillede uafgjort - nu venter finalen på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER