Juniorspillere gjorde god figur ved Kommunemesterskab

Juniorspillere gjorde god figur ved Kommunemesterskab

3. juni 2019 - kl. 13:54 - af

Kommunemesterskabet 2019 er netop afholdt i weekenden på tværs af alle aldersklasser og denne gang med deltagelse af 2 juniorer fra Sæby Golfklub, som stillede op i C-rækken.

Det var en udfordring for de 2 unge mennesker at skulle spille 3 forskellige baner på 3 dage, men det var en udfordring de spændte tog imod.

Turneringen startede på Sæby´s bane om fredagen, hvor de begge fik en lidt beskeden start. Det tog de dog revanche for lørdag, hvor dagens bane var Hvide Klit, og begge spillede med flotte scores på hhv 40 og 37 point.

På turneringens sidste dag lå Jonas og Christian på en delt 1. plads sammen med 2 seniorspillere fra Frederikshavn Golfklub. Boldene var sammensat således at de gik i bolde efter placering. Presset skulle altså modstås på søndagens runde, men begge spillere klarede det rigtigt flot på den krævende bane.

Slutresultatet blev at Jonas Fabricius Andersen løb med sejren i C-rækken, og Christian Bæk blev nr. 4! En debut, til dette turneringsformat, som de absolut kan være virkelig stolte af, og de var desuden turneringens eneste juniorspillere. Mon ikke det kan give blod på tanden til et par juniorspillere mere til næste år?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juniorspillere gjorde god figur ved Kommunemesterskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER