Uddannelsessteder også uden for de store byer

Uddannelsessteder også uden for de store byer

31. maj 2019 - kl. 0:04 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Peter E. Nielsen, Aalbæk. Konservativ folketingskandidat i Frederikshavn Kommune.

I Danmark bliver vi nødt til at ændre kurs og sætte større fokus på støtte til områder og byer uden for de store byer. Husk at landdistrikterne og de mindre byer er fødekæde til de større byer i området og i hele landet. Brydes kæden, taber vi alle.

Derfor ønsker jeg som konservativ folketingskandidat opstillet i den nordligste del af Danmark, at vi nu tager fat på at styrke de økonomiske muligheder for blandt andet at etablere uddannelsessteder også uden for de store byer.

Jeg vil arbejde for en styrkelse af statens LAG midler, som giver mulighed for tilskud til projekter til at fremme vækst og etablering af nye arbejdspladser i udpegede landdistrikter og styrke rammevilkårene i udpegede landdistrikter, særligt med henblik på at fremme bosætning.

Der skal også findes flere penge til nedrivningspuljer, så vi kan få ryddet op og renoveret flere af de mindre samfund, så det igen bliver attraktivt at bosætte sig i landdistrikterne. Det skaber vækst lokalt og nationalt.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uddannelsessteder også uden for de store byer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER