Jyllandsserien: Skjold tager i mod Gug B

Jyllandsserien: Skjold tager i mod Gug B

29. maj 2019 - kl. 0:15 - af

Det er 3. Hjemmekamp i streg, når IF Skjold Sæby onsdag aften hjemme tager i mod Gug Boldklub på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det er et formstærkt Skjold mandskab, som med to sejre i bagagen, og en pt 1. plads går ind i de afgørende kampe i den tætte JS-række.

Selvom kampen på papiret ser overkommelig ud, da Gug ligger i den tunge ende af tabellen, så bliver kampen langt fra en walkover for Skjold drengene. Gug har et stærkt mandskab med flere tidligere divisionsspillere på mandskabet, men har bare manglet marginalerne i de afgørende situationer, blandt andet i første møde mod Skjold, hvor Skjold fik en 2-1 sejr på Gugs bane.

Der er kampstart onsdag d. 29/5 kl. 19.00 med fri entré som altid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jyllandsserien: Skjold tager i mod Gug B' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER