Nybolig Sæby: Skøn et plans villa i Præstbro

Nybolig Sæby: Skøn et plans villa i Præstbro

25. maj 2019 - kl. 11:09 - af

Præstbro er en hyggelig landsby mellem Dronninglund og Sæby, hvor der er stadion med fitnessrum, et lille parkområde med en legeplads, blomsterbutik og shelters. Der er et godt sammenhold i byen bl.a. er der frivillige borgere som har en hyggelig café med kaffe og kage til billige penge, hvor pengene går til byen. Her kan man få en snak og møde andre i byen.

Via flisebelagt indkørsel kommer du til Smedevej 9 her kan du stille bilen i carporten og gå videre over til en skøn lukket have.

Velkommen indenfor i bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt god skabsplads. Fordelingsgang til et værelse med indbygget skabe, lyst badeværelse med bruseniche og et stort værelse. Fint køkken-alrum med alt i hårde hvidevarer. Stor stue med plads til både spisebord og sofaarrangement her har du udgang til vejen og samtidig er der også udgang til terrassen.

Haven er lukket og nem at holde med bede i forhaven og græsplæne i baghaven. Terrassen er placeret mellem hus og udhus, med et par trin op fra haven dermed har du det perfekte udsyn ud over have. På terrassen man kan sidde i læ og ganske ugeneret og nyde en dejlig solskinsdag, grille en sommeraften med familie og venner.

Der er skole i Voerså og i Agersted, der går naturligvis skolebusser, ligesom man fra Præstbro kan tage bussen til Dronninglund, Sæby og Aalborg. Kun 4 kilometer til motorvejen E45, hvorfra man har hurtig adgang til Aalborg, Frederikshavn og resten af landet. Af indkøbsmuligheder i nærheden kan nævnes Dagli’Brugsen i Agersted. I både Dronninglund og Sæby er der talrige flere supermarkeder af forskellig art. Begge byer nås på et kvarters tid i bil. Områdets helt store trækplaster er den rige natur med store skovområder mod vest og Kattegat mod øst. Fra Præstbro er der 8 kilometer til vandet og der er flere badestrande langs kysten.

Er skøn natur i et hyggeligt lokalsamfund noget for dig?

Ring til os på 9840 1200 og få en fremvisning – vi glæder os til at høre fra dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9330/smedevej/105085/933190

Sag nr.: 933190

Adresse: Smedevej 9, Præstbro, 9330 Dronninglund

Kontant pris: Kr. 595.000, –

Udbetaling: Kr. 30.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.191,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 2.573,-/2.193,-

Bolig areal: 145 m2

Grund: 923 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1971/1989

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Skøn et plans villa i Præstbro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER