Skjold slog Herning Fremad i tæt topkamp

Skjold slog Herning Fremad i tæt topkamp

24. maj 2019 - kl. 9:26 - af

Foran omkring 250 tilskuere slog IF Skjold Sæby torsdag aften Herning Fremad med cifrene 2-1. Dermed sætter Skjold sig på førstepladsen inden de afgørende kampe i den tætte JS-række.

1. halvleg var Skjold meget på bolden, men det store spilovertag blev ikke udnyttet til de store chancer, så begge hold gik til pause med 0-0.

Efter cirka 55 minutters spil blev Christoffer Nødgaard nedlagt i feltet, og dommeren pegede på pletten. Nødgaard tog sig selv af straffesparket, og gjorde det dermed til 1-0. Den stilling holdt desværre ikke mere end 5 minutters tid, da Herning Fremad fik udlignet i en situation, hvor Skjold spillerne ikke var vågne.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage med lidt små chancer i begge ender, men efter 86 minutters spil kom forløsningen. Jakob ”Mølby” Kristensen scorer efter et afrettet skud, også kunne jublen bryde løs blandt de mange tilskuere.

En vigtig sejr til Skjold drengene, som giver dem et godt udgangspunkt forud for de sidste afgørende kampe.

IF Skjold Sæby har igen hjemmekamp på onsdag aften d. 29/5, hvor Gug Boldklub kommer på besøg med kampstart kl. 19.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold slog Herning Fremad i tæt topkamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER