900 elever til Skole OL i Sæby<Br>…

900 elever til Skole OL i Sæby

18. maj 2019 - kl. 1:22 - af

Skole OL er en sportsfest, hvor menuen er: Højt humør, kammeratskab, Fair Play, holdfølelse og sved.

Vejret var med dem, og det løftede selvfølgelig også humøret på både dommere og elever. Eleverne gav sig fuldt ud og kæmpede for pointene til klassen. Guleroden var finalen i Aarhus. Videre gik: 4.c Sæby Syd, 5.a Sæbygaard samt 6. og 7.a Hørby-Dybvad skole. Ravnshøj skole var kun 1 point efter ved 6. klasserne.

SIK 80 gør Skole OL til noget specielt med indmarch, taler af Birgit Hansen og Anders Brandt, opvarmning af Alex og Signe fra 9. kl. og løb efter OL faklen af Isabella og Caroline fra 8. kl.

Med 900 elever på to dage, så kræver det en voksen ved tidtagning og på EDB siden. Her var det Frede Jensen, Mads Krogh og Anders Mølhave, som var in charge. Ellers var det elever fra 8.a Sæbygaardskolen, som var dommere. Der var elever fra Frydenstrand, Ravnshøj, Torslev, Stensnæs, Hørby-Dybvad, Sæby Syd og Sæbygaardskolen.

Det var et friskt indslag, at Børnehaven Bispevang kom marcherende ind på stadion. På det tidspunkt var der lige 5 min. pause ved længdespring og børnhavebørnene var hurtige til at udnytte det.

Se billeder på ww.sik80.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '900 elever til Skole OL i Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER