Nye vicelejrchefer på Hedebo Strand Camping

Nye vicelejrchefer på Hedebo Strand Camping

15. maj 2019 - kl. 9:08 - af

René Stockfleth Hou Jensen er tiltrådt som vicelejrchef på Hedebo Strand Camping lidt uden for Sæby pr 1. maj.

Samtidig udnævnes hans hustru, Bettina Stockfleth Hou, også til vicelejrchef.

Hun har arbejdet i 10 år på campingpladsen som receptionist.

Idag er der knap 650 pladser til campingvogne, autocampere og telte på Hedebo, hvor de har mere end 90.000 overnatninger hvert år. Det kræver en større og trofast organisation.
Siden 2005 har Hedebo’s to polske medarbejdere, Frannek og Edward, gjort alle fire servicebygninger med toilet, bad og køkkener rent to gange i døgnet. De beskærer også planter, slår de mange tusinde kvadratmeter græs, maler og renoverer vores 16 hytter. Og så hjælper de og pladsens altmuligmand, Bent, fastliggere og turister med praktiske gøremål.
Når der er mest travlt i højsæsonen, kommer Frannek og Edwards hustruer, Dorotha og Malgorzata, også og hjælper til. Mens deres børn holder sommerferie her og ikke mindst i vores swimmingpool og på stranden.
I receptionen, der i højsæsonen har åbent 14 timer dagligt, arbejder Eric også (alt for meget iflg hans kæreste) og har siden 2008 haft Bettina og Solvej til at hjælpe sig. De to indretter også hvert år hytterne og arrangerer en del events for pladsens gæster. Store som små.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye vicelejrchefer på Hedebo Strand Camping' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER