Peter E. Nielsen ny folketings-kandidat hos Konservative

Peter E. Nielsen ny folketings-kandidat hos Konservative

3. maj 2019 - kl. 15:34 - af

Med udsigt til at folketingsvalget kan komme når som helst, foretager Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune nu en flyvende udskiftning. På grund af stigende arbejdspres har Jens Martin Fjordbak valgt at trække sig som kredsens folketingskandidat. Han erstattes af det mangeårige byrådsmedlem Peter E. Nielsen.

– Det er med stor beklagelse, at jeg må trække mig som folketingskandidat. Jeg har i længere tid været udsat for et meget stort arbejdspres, og det har været svært for mig at forene et travlt arbejdsliv med et aktivt politisk virke på dette niveau. Det går ikke i længden, og derfor trækker jeg mig nu, siger Jens Martin Fjordbak.

Som ny folketingskandidat indstiller bestyrelsen det Peter E. Nielsen, der i mange år har repræsenteret Det Konservative Folkeparti i kommunalbestyrelsen i Frederikshavn.

-Jeg blev kontaktet af bestyrelsen for få dage siden, hvor de spurgte om jeg ville træde til som folketingskandidat. Selvom det er med kort varsel, så var jeg aldrig i tvivl. For mig er det en ære at repræsentere Det Konservative Folkeparti, så selvfølgelig ville jeg gerne stille mig til rådighed som folketingskandidat, siger Peter E. Nielsen.

Peter Nielsen forventes opstillet allerede på tirsdag, hvor Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune afholder en ekstraordinær generalforsamling. Han går ind til valget fyldt med optimisme.

-Det Konservative Folkeparti er i klar fremgang. Vi får både flere vælgere og flere medlemmer i denne tid. Derfor tror jeg på, at vi får valgt mindst én konservativ her i Nordjylland – måske endda to. Det vil jeg arbejde for. Vi trænger også til at få en klar konservativ stemme på Christiansborg, der kan løfte de nordjyske udfordringer. Det vil jeg gerne medvirke til, siger Peter E. Nielsen fra Det Konservative Folkeparti.

Formanden for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn, Tomo Kijanovic, er ærgerlig over, at det er nødvendigt at skifte folketingskandidat så tæt på et valg. Men samtidig glæder han sig over, at det har været muligt at finde en ny og egnet kandidat på rekordtid.

-Der er virkelig tale om en flyvende udskiftning. Vi siger farvel og tak for indsatsen til Jens Martin, og så sætter vi Peter E. Nielsen på banen. Han er fyldt med energi og optimisme, og så har han masser af erfaring. Det er der brug for i dansk politik. Vi glæder os til at føre valgkamp for Peter, siger Tomo Kijanovic, der er formand for Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter E. Nielsen ny folketings-kandidat hos Konservative' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER