Tusind gode grunde til at bo i Frederikshavn Kommune

Tusind gode grunde til at bo i Frederikshavn Kommune

22. april 2019 - kl. 15:40 - af

Samtidig med, at kommunen har indrykket helsidesannoncer i dagspressen om at flytte hertil, fremgår følgende af kommunens hjemmeside: ”Der er tusind gode grunde til at vælge Frederikshavn Kommune som dit hjem.”

Sådan lyder det appellerende og tiltrækkende tilbud, hvor man samtidig fortæller om 5 af de bedste grunde, som angives således:

”Du kommer til at bo midt i det hele. Du kan vælge mellem et hav af ledige jobs. Du bliver en del af fællesskabet i en klimakommune. Du deltager i det globale samfund. Du får optimale forhold for at leve det gode liv.”

Infrastrukturen med færger, tog, lufthavn og samkørsel er i orden og giver mulighed for et sammenhængende liv med hjem, arbejde, fritid og ferie inden for en kort radius. Der er masser af ledige jobs, også hvis man orienterer sig mod en international karriere i markedsledende virksomheder. Måske er drømmen at etablere egen virksomhed?

Klimamæssigt slår kommunen på bæredygtighed og grøn omstilling, der bliver tænkt ind i hverdagen fra børnehavebyggeri til fjernvarmeforsyning.

Desuden fremhæves det: ”Vi er en af Danmarks største turistkommuner og fem millioner turister besøger os hvert år: Vi har gastronomi i verdensklasse, internationale begivenheder og et kulturliv med globalt perspektiv. Også det gode børneliv. Lige uden for døren. Kysten, stranden, naturen inviterer til aktivitet. Heste, havsvømning, undervandsjagt, mountainbike på kilometervis af ruter. Fire hundrede foreninger tilbyder nye oplevelser.”

Og selvfølgelig er der oplyst mail og telefon: Tilflytter@frederikshavn.dk og 98457237.

Link til kommunens hjemmeside:
https://frederikshavn.dk/et-godt-sted-at-bo/flyt-hertil/fem-grunde-til-at-flytte-hertil/

Link til mange muligheder for et godt job:
https://frederikshavn.dk/et-godt-sted-at-bo/flyt-hertil/job/

Link til gastronomi i verdensklasse:
https://www.skagen-tourist.dk/search/planning?expand-facet=CatPlacesToEat&f%5B0%5D=im_field_area_geography%253A27757&f%5B1%5D=im_field_product_category%253A6207&ankr-q=%2A&ankr-region=Nordjylland&ankr-city=Toppen%20af%20Danmark&ankr-VdkNodeType=Products&ankr-channels=594&ankr-CatPlacesToEat=Restauranter

Tekst: Per Rye

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tusind gode grunde til at bo i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER