Skjold hentede 3-0 sejr hjem fra Herning

Skjold hentede 3-0 sejr hjem fra Herning

8. april 2019 - kl. 8:50 - af

Skjold var i weekenden en tur i Herning Fremad for at kæmpe om vigtige point i den tætte JS1-række. Kampen blev spillet i 18 graders fuld sol på en varm kunstgræsbane. Skjold kom bedst ud af starthullerne og sad på kampen i de første 10-15 minutter. Midt i 1. halvleg fandt Christoffer Nødgaard, via en stikning, Morten Honoré i dybden, som klogt kom først på bolden, og derefter blev braget ned af Herning Fremads målmand. Straffe til Skjold, som Jakob Kristensen desværre misbrugte. Derefter var det som om, at Herning Fremad fik kæmpet sig ind i kampen, og de fik også spillet sig frem til nogle fine muligheder, men stillingen 0-0 holdt til pausen.

Det skulle vise sig, at Jakob Kristensen fik revanche midt i 2. halvleg, da Patrick Nødgaard flot finder ham i dybden, og Jakob køligt sparker den forbi målmanden og ind i det lange hjørne til 1-0. Kort efter går Christoffer Nødgaard til baglinjen, og ligger den lige ind i hovedet på Martin Mølholt, som gør det til 2-0. Derefter gik gassen lidt af ballonen for Herning Fremad, og til slut kunne Mikkel Dorff Kristensen gøre det til 3-0 efter en flot 1 mod 1 aktion.

Samlet set en flot sejr på en svær udebane i Herning. Næste opgave for de rødblusede Skjold-spillere er på lørdag, hvor Gug venter på udebane.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold hentede 3-0 sejr hjem fra Herning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER