Oprykning: Sæby HK er klar til 1. Division

Oprykning: Sæby HK er klar til 1. Division

19. marts 2019 - kl. 0:01 - af

Siden Sæby HK gik sin helt egen vej i 2004, har de ikke været i 1. Division. De har altid ligget godt til, men har aldrig formået at tage det sidste skridt helt op i 1. Division. Det må man sige er lykkedes på den helt perfekte måde i år. Man har gjort meget udenfor banen for at gøre det muligt, men det er i bund og grund pigerne på banen, der har leveret det spil, der skulle til og mere til.

Helt fra starten af sæsonen 2018/2019 har pigerne været tændte. De tog til Slovenien sammen med resten af klubben og vandt Eurofest 2018 i fuldstændig suveræn stil. De knuste simpelthen al modstand dernede, og hjemturen bød på en bus med fest og farver, godt proppet med selvtillid og troen på, at man kan. 2. Division var allerede efter 5 kampe et Sæby HK show. Aalborg HK blev slået, de andre tophold blev slået, kun Aars HK satte en lille ridse. Og sådan har sæsonen været frem til nu. Den ene sublime kamp efter den anden, afgjort nogle kampe krævede en ekstraordinær arbejdsindsats og fokus, men at være tophold kræver også, at man vinder de svære kampe, de hårde kampe, kampe hvor det ikke flyder, og dage hvor modstanderen bare står solidt på dagen.

18 kampe, 15 vundne, 2 uafgjort, 1 nederlag. Et drømmescenarie inden sæsonen. Stort skulderklap til et trænerteam, der har været et super match med pigerne, og nogle piger, som bare er så talentfulde, dygtige og fyldt med gejst og energi. Hjerter der bløder og kæmper for Sæby.

Som tilskuer er de en fornøjelse at følge. De kan så meget forskelligt spillerne på banen og har et utroligt stærkt sammenhold. De kæmper og slås for hinanden, trækker hinanden op, når der er behov for ekstra, og så har de en fuldstændig urokkelig tro på sig selv, og at de kan vinde hver eneste kamp de er i.

Sammendrag | Søndermarkens IK – Sæby HK | 20 – 29 ( Kan ses på hjemmesiden http://sæbyhk.dk ).

Træner Morten Arvidsson siger, at han er stolt af pigerne, som med en fokuseret indsats søndag vandt 29-20 over Søndermarken i Viborg.

En sæson, hvor de mange spilintelligente, tempofyldte spillere har været yderst koncentrerede og målrettede i deres tilgang. Oprykningen er et resultat af en stor stabil, stærk træningstrup med 22 spillere. De har alle deres andel i 1. holdets oprykning og 2. holdet p.t. ligger nr. 3 i 3. Division.

To hold, som består af lokale spillere, der har fået en god håndboldopdragelse i de lokale klubber i Toppen af Danmark.

Stort cadeau til pigerne og alle jer, der i mange år har været med til at fostre dygtige håndboldspillere i Vendsyssel.

Tak til fantastiske Conni Nepper, som har givet god gammel Lyngså-spirit på holdet – og til Vagn Frimer og de andre i bestyrelsen, der har gjort oprykningen mulig.

En skøn, velfortjent oprykning og et stort skulderklap til en klub med et stærkt hjerte.

Sæby HK

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oprykning: Sæby HK er klar til 1. Division' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER