Aktive Kvinder indbyder til stort modeshow

Aktive Kvinder indbyder til stort modeshow

18. marts 2019 - kl. 9:22 - af

Nu hvor de første forårstegn viser sig, byder Aktive Kvinder i Sæby traditionen tro på byens største modeshow. Det afvikles på Hotel Viking tirsdag den 9. april kl. 18.00 med stor opbakning fra Sæby-forretninger.

Det ventes også i år at blive et tilløbsstykke med op imod et par hundrede deltagere, som ser frem til at blive inspireret omkring forårets mode.

Ikke færre end 13 forretninger – heraf en enkelt fra Frederikshavn – er klar til at præsentere forårets mode til begge køn indenfor blandt andet tøj, sko, briller og accessories, ligesom de nyeste frisurer vil blive præsenteret.

Toastmaster ved det stort anlagte modeshow bliver Gitte Glinvad fra Mix-it. Hun vil præsentere mange spændende nyheder, som lokale mannequiner vil vise på podiet.

Følgende forretninger deltager i modeshowet: Annette, Kjolegården, Mix-it, Brunø, Kalhøj, Mr. Tage Rasmussen, Skoringen, Wiberg Strik, Rumklang, Frigga, Kertehuset Lillelys/Tøj Frederikshavn, Vinther Optik og Jette, Din Frisør, der vil tage sig af mannequinernes frisure.

Aftenen indledes med servering af en let anretning og   efterfølgende kaffe og kage.

I aftenens løb vil der på indgangsbilletterne blive lodtrækning om mange flotte gevinster skænket af de deltagende forretninger.

Tilmeldinger er i fuld gang og slutter den 4.april.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder indbyder til stort modeshow' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER