Veldisponeret bolig på 2×78 m2 og et isoleret udhus på 41 m2

Veldisponeret bolig på 2×78 m2 og et isoleret udhus på 41 m2

9. marts 2019 - kl. 0:13 - af

RealMæglerne Sæby:Hørby er en landsby 10 km vest for Sæby. Byen er nok mest kendt for sin efterskole, som er med til at give liv til byen. Mange smutter også lige et smut til Hørby til den anerkendte bagerbutik. Folkeskolen har undervisning for 0-3 klasse, mens elever fra 4-9 klasse køres til Dybvad. Byen har desuden en idrætsforening, indkøbsmuligheder, anerkendt bageri og meget mere.

I Hørby får du så meget hus for pengene, at der kan blive råd til bil nr. 2. Beliggenheden tæt på E45 og den gennemgående offentlige transport gør det nemt for dig at komme fra A til B, uanset om det er Sæby, Frederikshavn, Aalborg eller Hjørring, du skal til. Det er nogle af årsagerne til, at mange børnefamilier og nordmænd har bosat sig i Hørby.

Velkommen til Enebærvej 10 – en bolig med 2×78 veldisponerede kvadratmeter og 41 m2 isoleret og pænt istandsat udhus.

Ejendommen blev hulmur isoleret i 2007. Gulve i stueetagen er fra 2008. Nyt tag i 2010. I 2012 kom der plastvinduer med lavenergiruder samt nye yderdøre. I forbindelse med etablering af gulvvarme i det store disponible rum i kælderen, blev kloakken efterset. Da ejendommen blev tilsluttet fjernvarme blev radiatorerne skiftet.

Fra atrium er der både adgang til det store udhus, et mindre rum til opmagasinering samt udgang til en dejlig afskærmet vestvendt flisebelagt terrasse, der ender i en meget nem have, anlagt med henblik på så lidt havearbejde som muligt. Her skal nemlig nydes og med en indhegnet have, er det også nemt med småbørn og hunde. Vil du holde høns, kan de fint være i det tidligere hønsehus, der er i forlængelse af udhuset.

Biler kan parkeres på det græsbelagte areal mod syd, og cykler kan sættes i skuret.

En overdækket trappe fører dig til boligens stueetage, hvor der er plads til sko og overtøj i entréen. Herfra er der adgang til gæstetoilet og trappe til kælderen. En glasdør adskiller entréen til det store lyse Hanstholm køkken, hvor der er en god stor spiseplads og frit udsyn over haven. En skydedør adskiller de to stuer en suite, som begge får et fantastisk lysindfald fra de store hjørnevinduer. I den ene stue er brændeovnen, der luner godt på kølige dage.

Kælderen er i boligstandard og en fordelingsgang med hvidt klinkegulv giver adgang til to gode disponible rum, et med gulvvarme, et vaskerum og et badeværelse. For enden af gangen er der udgang til atriumet, der fører jer direkte til et multifunktionelt isoleret pænt istandsat udhus med varmeblæser.

Er du til rummelighed både inde og ude, så er Enebærvej 10 i Hørby et rigtig godt bud på din nye bolig.

For fremvisning, skal du bare ringe til Sanne hos RealMæglerne Sæby på 72 260 760 eller send en mail til 9300@mailreal.dk – Alle ugens dage.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/enebaervej-10-hoerby

Adresse: Enebærvej 10, Hørby, 9300 Sæby
Mægler: Sanne Saabye
Sagsnr.: 41417028
Type: Villa / Fritidshus
Kontant pris: 785.000
Ejerudgift pr. md.: 1.042
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 3.422 / 2.919
Bolig areal: 78 m2
Kælder areal: 78 m2 (i boligstandard)
Grund: 820 m2
Stue/vær.: ½ (+ disponible rum i kælderen)
Opført: 1936 og løbende istandsat
Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Veldisponeret bolig på 2x78 m2 og et isoleret udhus på 41 m2' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER