Sæby Løbeklub klar med Vinterkarrusel på havnen

Sæby Løbeklub klar med Vinterkarrusel på havnen

4. marts 2019 - kl. 0:13 - af

I Sæby løbeklub er der stor aktivitet, og det har der været hele vinteren.

Sæby Løbeklub har snart eksisteret i 8 år og har haft mellem 80-100 løbere hvert år – Så klubben har bidt sig alvorligt fast i Sæby. Folk kommer fra Voersaa og Frederikshavn for at løbe med dem. Klubben er ikke en udpræget konkurrence klub, der sættes mere fokus på det sociale aspekt og selvfølgelig sund motionen på alle niveauer.

– Det er stadig meget vigtigt, at få folk op af sofaen og ud at få noget frisk luft i lungerne, lyder opfordringen.

Klubbens hovedsponsor Nordjyske Bank har i alle årene støttet Sæby Løbeklub, og hjulpet med til at de har noget godt løbetøj, som gør dem meget synlige, når de deltager i løb rundt omkring i hele Danmark.

Hovedparten af løberne er modne mennesker fra ca. 40 år op til 65 år, så de er på et niveau, hvor alle kan være med. Unge under 18 år har gratis medlemskab og alle andre betaler et symbolsk beløb på 150 kr. om året. Dette for at lokke familier til at få noget motion.

Udover selve løbe/gåturene, vil der i løbet af året være foredrag, sociale arrangementer og deltagelse i løb.

Vinterkarrusel 2019
Den 9. marts kl. 13.00 holdes der Vinterkarrusel på havnen i Sæby, hvor man løber på de naturskønne kløverstier. Der er ruter på 2,5 km -5 km- 7,5 km og 21 km.

Løbet på havnen er gratis, og man medbringer lidt til et fælles kaffebord – Så det er bare at få løbeskoene på og komme afsted.

Begynderhold 2019
Den 30. marts kl. 9.00 ved Nordjyllandshallen starter der nyt begynderhold op, hvor man over 12 uger lære at løbe 5 km. Løbetræning starter meget forsigtigt og første uge vil man gå 5 min. og løbe 1 min. ca. 4 km.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Løbeklub klar med Vinterkarrusel på havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER