Kvinderne hos IF Skjold savner holdkammerater

Kvinderne hos IF Skjold savner holdkammerater

25. februar 2019 - kl. 8:26 - af

Drømmer du om at blive den næste Nadia Nadim eller Pernille Harder? Eller er din drøm at rejse dig fra sofaen og kombinere motion med latter og snak? Så start til fodbold i IF Sæby Skjold.

”Vi startede for 5 år siden, og vi har spillet både 7- og 11-mands. Nogle sæsoner har vi været nok til begge hold. I foråret 2019 spiller vi 7-mands, og vi mangler dig for at kunne opfylde drømmen om både at have et 7- og et 11-mands.

Holdet er fyldt med masser af energi, gamle og nye ansigter (samt gamle og nyere dåbsattester), og vi er åbne for at udvikle holdet. Vi spiller hyggebold kombineret med seriøs træning og en engageret fighterindstilling til kampe.

Vi er afsted 2 gange i ugen, ofte mandag og onsdag, og kampene placeres på en træningsaften. Det er valgfrit, om du ønsker at deltage i kampene, eller om du kun ønsker at komme til træning for hyggens skyld.

Der er plads til alle aldre og på alle niveauer, og så er vi kvinder, der har spillet fodbold længe, og kvinder som lige er startet.

Der er en social og munter stemning på holdet, hvilket også har givet anledninger til at mødes over en sodavand eller øl både efter træning, kamp og uden for banen”, fortæller Trine Degn Nielsen.

Hvordan starter du? Du møder bare op til træning en aften (se træningstider på ifskjoldsaeby.dk). Du kan eventuelt melde dig ind i deres Facebookgruppe: ”Kvindeafdelingen i IF Skjold Sæby”, hvor du kan få ansigt på spillerne, og evt. forhøre dig om træningsaften eller andet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinderne hos IF Skjold savner holdkammerater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER