Dybvad Kro & Hotel har fået ny forpagter

Dybvad Kro & Hotel har fået ny forpagter

24. februar 2019 - kl. 10:17 - af

Pr. 1. marts kommer der nye folk ved roret i Dybvad Kro & Hotel.

Det er Jesper Olsen, der er den nye forpagter, og han vil sammen med familien drive både kro og hotel videre.

Jesper, der er uddannet kok, har tidligere været ude at sejle og har også arbejdet som kok på Tårs Kro. Han har nu inddraget hele familien til at stå for hotellet, værelser m.v., mens han selv vil stå for køkkenet. Han fortæller at menukortet får lidt nye tiltag, så det bliver med et lidt personligt tvist, og hvad angår åbningstiderne, vil de blive lidt forskellige, alt efter årstid og gæster.

Den 1. marts åbner han med dagens ret, smørrebrød og et a’ la carte menukort, og den 9. marts fra kl. 13 til 17 vil Jesper og familien gerne være værter ved en god kop kaffe og lidt lækkert hjemmebag.

Der vil denne dag være mulighed for at bestille selskaber og mad ud af huset til fester i 2019 med 10 % rabat. Så kom afsted med lillemor, svigerfamilien eller alle vennerne, og hils på Jesper og familien.

Jesper

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Kro & Hotel har fået ny forpagter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER