
Dybvad Kro & Hotel har fået ny forpagter
24. februar 2019 - kl. 10:17 - af Henrik Christensen (web-redaktør)
Pr. 1. marts kommer der nye folk ved roret i Dybvad Kro & Hotel.
Det er Jesper Olsen, der er den nye forpagter, og han vil sammen med familien drive både kro og hotel videre.
Jesper, der er uddannet kok, har tidligere været ude at sejle og har også arbejdet som kok på Tårs Kro. Han har nu inddraget hele familien til at stå for hotellet, værelser m.v., mens han selv vil stå for køkkenet. Han fortæller at menukortet får lidt nye tiltag, så det bliver med et lidt personligt tvist, og hvad angår åbningstiderne, vil de blive lidt forskellige, alt efter årstid og gæster.
Den 1. marts åbner han med dagens ret, smørrebrød og et a’ la carte menukort, og den 9. marts fra kl. 13 til 17 vil Jesper og familien gerne være værter ved en god kop kaffe og lidt lækkert hjemmebag.
Der vil denne dag være mulighed for at bestille selskaber og mad ud af huset til fester i 2019 med 10 % rabat. Så kom afsted med lillemor, svigerfamilien eller alle vennerne, og hils på Jesper og familien.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Dybvad Kro & Hotel har fået ny forpagter' til en bekendt