Realmæglerne Sæby: Yderst velholdt bolig i ét plan

Realmæglerne Sæby: Yderst velholdt bolig i ét plan

23. februar 2019 - kl. 9:31 - af

Tryvej 148 er en af de bedst vedligeholdte boliger i Try, et mindre lokalsamfund ca. 5 km fra Østervrå. Skolebussen kører via Try, og i Østervrå finder du blandt andet gode indkøbsmuligheder, skole, fritidsaktiviteter, kulturhus, frisør, ja alt du har brug for i det daglige. Og så er der bare 15 min. kørsel til Sæby, 20 min. til Frederikshavn og 30 min. til Aalborg.

Velkommen indenfor i dette yderst velholdte hjem, som er lige til at flytte ind i. Du får møbler, hvidevarer, et flot anneks og en garage med i handlen. Boligen er malet i en flot gul farve, som står flot til det røde decra-tag. Og så er nr. 148 det yngste hus i Try, da man i 1963 stoppede for byggeri i Try.

Du får et stort velfungerende lyst køkken med skuffeelementer, alt i hvidevarer og en god spiseplads med plads til 4 personer. Stuen er så stor, at der nemt er plads til det store spisebord, og en hyggelig tv-krog, hvor I kan slappe af og være sammen, selvom I laver hver jeres. Vinduer i sydgavlen er fra 2018. Her er 3 soverum, hvor et er indrettet til et dejligt soveværelse med en stor skabsvæg, et stort børneværelse, der tidligere har været opdelt i to og nemt kan reetableres, så du får hele 4 værelser, samt et værelse, der er adskilt til stuen ved en let væg, så du nemt kan få en større stue, hvis du ønsker. Det dejlige lyse badeværelse er med brusehjørne og hvidt skabsarrangement. Fyrrummet, hvor oliefyret fra 2010 er placeret, er lige ved bryggerset, og nemt at komme til.

Fra bryggerset er der direkte udgang til en stor flisebelagt terrasse, hvor mange timer kan nydes under overdækningen, selv i regnvejr, eller på de skønne liggestole, når solen kommer forbi. Indkørslen er belagt med ral og fører dig til garagen og den flisebelagte terrasse. Haven er flot og enkelt anlagt, og et rødmalet træhus, der nemt kan anvendes til anneks, sætter punktum for rundvisningen.

På Tryvej 148 i Try får du virkelig meget hus for pengene, og boligens muligheder for indretning af yderligere et værelse, gør den velegnet til den store familie. Skolebussen kører lige udenfor, så det bliver ikke nemmere. Kom selv og se.

Ring til Sanne alle ugens dage for fremvisning og yderligere oplysninger om denne dejlige bolig.

Link: https://www.realmaeglerne.dk/bolig/41418045-tryvej-148-try

Adresse: Tryvej 148, Try, 9750 Østervrå

Mægler: Sanne Saabye

Sagsnr.: 41418045

Type: Villa / Fritidsbolig

Kontant pris: 575.000

Ejerudgift pr. md.: 914

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 2.521 / 2.149

Bolig areal: 120 m2

Grund: 1.212 m2

Stue/vær.: 1 / 3 (4)

Opført: 1963 og løbende vedligeholdt og istandsat

Energimærke: F

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Realmæglerne Sæby: Yderst velholdt bolig i ét plan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER