Pigerne holder en fridag<br>…

Pigerne holder en fridag

23. februar 2019 - kl. 11:33 - af

Pigernes Fridag i Østervrå og Kvindernes Internationale Kampdag har det til fælles, at det handler om kvinder. Lørdag den 9. marts er der igen kaldt til samling, ikke på barrikaderne, men ud i det blå til hyggeligt samvær, gode oplevelser og overraskelser.

Deltagerne kender nemlig ikke dagens program. De melder sig til, og er sikret fuld forplejning, og et mødested for turens begyndelse. Sådan har det været i mange år, og sådan bliver det også i år, hvor det er Gitte Mølbak, Annelise Rickens, Irene Jørgensen og Gyda Pedersen, der står for at tilrettelægge turen.

Et puslespil
Det er noget af et puslespil at få turen strikket sammen. – Vi begyndte at lægge plan før jul, for at få det hele til at gå op, fortæller Gitte Mølbak. Vi har jo også et budget, vi skal skele til, og vi vil gerne have, at deltagerne får nogle gode oplevelser, og gerne noget, de ikke har set før. Det betyder jo, at vi skal finde på aktiviteter, der er anderledes og interessante – men ikke må koste en formue – og det er en spændende udfordring.. Dagen byder selvfølgelig også på god mad og en masse sjov og hygge.

Uden mange gode sponsorer fra Østervrå og opland, så går det heller ikke. – Vi er så taknemlig for de fine tilskud vi får i form af naturalier, præmier o. lign., understreger Gitte.

I 2018 var der 25 piger i alle aldre med på turen, og arrangørerne håber, at de som minimum kommer op på samme antal i år. Tilmeldingen og betalingen kan ske til Gitte Mølbak senest 1. marts.

ÅB

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pigerne holder en fridag
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER