Lyrisk Tirsdagstræf i Østervrå<br>…

Lyrisk Tirsdagstræf i Østervrå

22. februar 2019 - kl. 8:40 - af

Ord er som vitaminer et godt supplement til medicinskabet! En påstand, som gæsten i det kommende Tirsdagstræf i Østervrå Frikirke, 26. februar, kl. 14.00, vil forsøge at føre bevis for.

Under temaet ”Mit lyriske Husapotek” tager dagens gæst Kirsten Christensen udgangspunkt i sit eget lager af ord, for hun har nemlig altid været tiltrukket og fascineret af ord. – Nogle mennesker samler på mønster, andre på frimærker. Set i bakspejlet har jeg nok allerede fra barnsben samlet på ORD, kendt til glæden ved et rammende citat, en god fortælling, en bog eller en sang, fortæller Kirsten Christensen.  Nogle er lagret i hjerte og hukommelse, mens andre er samlet i mapper, som jeg kalder Mit lyriske Husapotek. Der findes en stor rigdom i digte, som kan sætte ord på vore følelser, hvad enten det drejer sig om hverdagslivet eller dagene med glæde og sorg. Ja, ordene kan være som vitaminer og et supplement til medicinskabet!

Alle er velkomne til denne lyriske eftermiddag, hvor der er gratis adgang og mulighed for at købe kaffe og brød.

ÅB

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyrisk Tirsdagstræf i Østervrå
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER