Udstillingen ”Livet i Nord” er et hit

Udstillingen ”Livet i Nord” er et hit

21. februar 2019 - kl. 8:59 - af

471 billeder og 14 film med nordjyske fotografers skud er en succes. Siden åbningen i slutningen af januar har udstillingen haft flotte besøgstal. Har du endnu ikke set udstillingen, så får du en ekstra chance nu, hvor det digitale galleri i Østervrå holder åbent helt vinterferien – sidste dag er søndag 24. februar.

Fotografer fra Nordjyske Stiftstidende dokumenterede året rundt, via flere tusind fotos og levende billeder, nordjydernes liv. I øjeblikket er et bredt udsnit af disse billeder tilgængelige hos galleri PixlArt i Østervrå, som viser 471 billeder og 14 film på storskærme i deres to udstillingshaller.

Måske har du selv været i fotografernes søger – eller nogen du kender? I den aktuelle udstilling ses ca. 7.500 nordjyder, så måske er du også med?

PixlArt anerkender at kunst og kultur kan være for de få – men også indeholde det mangfoldige, og det er netop det, der er lagt op til med udstillingen ”Livet i Nord”, der også har fundet plads til landsskabsbilleder.

Udstillingen er som sagt åbent helt uge 8, kl. 11.00-17.00 og sidste åbningsdag bliver søndag den 24. februar. – Vi har kaffe på kanden, og gratis adgang for børn og unge, lover Tao Lytzen fra PixlArt.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstillingen ”Livet i Nord” er et hit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER