Bo Young sang for de ældre i Sæby

Bo Young sang for de ældre i Sæby

20. februar 2019 - kl. 9:09 - af

Stemningen var begge steder i top, da Bo Young – navnkundige Jodle Birges søn – underholdt på henholdsvis Sæby Ældrecenter og plejehjemmet Rosengården ved arrangementer, Ældre Sagen Sæby stod bag.

Ældre Sagen havde inviteret beboerne på de to centre til god underholdning, ligesom de blev budt på kaffe og kage. Arrangementet på ældrecentret samlede 114 deltagere, og på Rosengården deltog 84. Begge steder var der tale om en stor succes.

Bo Young, der er født i Frederikshavn, startede med at fortælle lidt om sig selv, bl.a. om hvem han har spillet sammen med og om hans tur til USA, hvor mødet med Johnny Cash var den helt store oplevelse.  Bo Young fortalte også om sin far, der døde for 15 år siden. Han kunne konstatere, at hovedparten af deltagerne i de to arrangementer havde hørt sin far synge. Ingen af deltagerne kunne dog gætte, hvor mange numre, hans far nåede at lave. Det blev til over 800, kunne Bo Young fortælle.

Han tog derefter fat på at synge. Han underholdt en time begge steder med kendte gamle evergreens – både hans fars, han egne og andres. Publikum sparede ikke på klapsalverne. Der var tale om sange, som alle kunne synge med på. Imellem sangene fortalte Bo Young om oplevelser, han havde haft sammen med sin far.

Bo Young formåede med sit vindende væsen at inddrage de ældre på en meget respektfuld måde. Det var en sand fornøjelse både at se og høre beboernes engagement. Alle havde en eftermiddag, de sent vil glemme.

Bo Young 2 kopier

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bo Young sang for de ældre i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER