Årsafregningen fra Forsyningen er på vej

Årsafregningen fra Forsyningen er på vej

20. februar 2019 - kl. 0:23 - af

Forsyningens kunder modtager i denne tid deres årlige regning på forbrugsafgifter for de forsyningsarter, de er tilmeldt ved Forsyningen.

Hovedparten af Forsyningens kunder er tilmeldt BetalingsService og modtager derfor årsafregningen som bilag til betalingsoversigten for marts. Øvrige modtager afregningen i e-Boks, via mail eller med posten.

Ansvaret er dit
Selvom aflæsningerne foregår automatisk, er det fortsat dit eget ansvar at gennemgå årsafregningen for at sikre, at aflæsningerne er korrekte – det er både din og Forsyningens garanti for, at du betaler det korrekte beløb.

De fjernaflæste målere sender automatisk aflæsning en gang i timen – døgnet rundt. Dermed kan du følge med i udviklingen af dit forbrug via selvbetjeningsløsningen minForsyning, som du finder på hjemmesiden forsyningen.dk eller via appstore på smartphone. For at logge ind på minForsyning skal du bruge dit kundenummer, som står på regningen og adgangskode. Du kan også vælge at logge ind med NemID.

Forsyningen anbefaler, at du jævnligt kontrollerer og sammenligner dit forbrug måned for måned i forhold til tidligere års forbrug. Det kan forhindre ubehagelige overraskelser ved fx rørsprængninger.

Har du spørgsmål til din årsafregning, er du velkommen til at kontakte Kundeservice, tlf. 9829 9000. Du kan også besøge forsyningen.dk, hvor du finder en guide til at forstå regningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årsafregningen fra Forsyningen er på vej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER