Amazon buldrer snart ind på det danske marked

Amazon buldrer snart ind på det danske marked

19. februar 2019 - kl. 1:57 - af

Amazon er endnu ikke kommet til Danmark, men skal man tro deres egne udtalelser, så er det kun et spørgsmål om tid, inden verdens mest værdifulde brand krydser den danske grænse. Med sig har de et næsten utømmeligt og uendeligt produktkatalog, korte leveringstider og gode priser.

”Det er svært at sige helt præcis, hvilken effekt Amazons indtog i Danmark vil få. Man kan dog være helt sikker på, at platformen vil skabe en ny konkurrencesituation for særligt de danske detailvirksomheder. Derfor er det vigtigt at forberede sig og gøre sig klar, hvordan man vil forholde sig til internetgigantens kommende tilstedeværelse,” siger Morten Kallehauge, Senior Partner og statsautoriseret revisor ved BDO i Sæby.

Lokalt arrangement skal skabe indsigt
I Musikkens Hus i Aalborg afholder BDO torsdag den 28. februar et inspirationsarrangement om mulighederne og udfordringerne med Amazon. Se programmet her.

Arrangementet starter klokken 7.45 og varer frem til klokken 10.30. Programmet for morgenen lyder:

  • Indskrivning og let forplejning
  • Velkomst
  • Gode råd om at starte op på Amazon og udnytte platformens mange vækstmuligheder
  • Wupti Marketplace v. Salling Group – et alternativ til Amazon
  • Moms ved salg via Amazon og på tværs af landegrænser
  • Dansk e-handel og konsekvenserne ved Amazons mulige indtog på det danske marked
  • Spørgsmål og debat.

Oplæggene vil komme fra en salgs- og marketingdirektør, som har skabt succes på Amazon, en momsekspert fra BDO og den administrerende direktør for Foreningen for Dansk Internethandel. Det er gratis at deltage, og så længe der er ledige pladser, er arrangementet åbent for alle med en erhvervsmæssig interesse for Amazon.

”Ved at samle eksperter med viden om og erfaring med Amazon, håber vi at inspirere de lokale virksomheder til at se den nye platform som en mulighed for ny forretning og vækst, fremfor blot en trussel,” forklarer Morten Kallehauge.

Tilmelding kan ske på www.bdo.dk/events senest den 22. februar.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Amazon buldrer snart ind på det danske marked' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER