Skøn landejendom med fantastisk udsigt og 3 ha jord

Skøn landejendom med fantastisk udsigt og 3 ha jord

17. februar 2019 - kl. 5:00 - af

home Sæby – Læsø: På et højdedrag ved Hørby finder man denne hyggelige ejendom. Når man kommer til stedet ligger majsmarken og gedeindhegningen på hver side af den lange indkørsel. Umiddelbart ligger den gule ejendom i et hul med læ og smuk beplantning, men når man kommer på den anden side af huset viser det sig at ejendommen faktisk ligger højt over de omkringliggende marker og der er derfor udsigt til vindmølerne ved Sæby og fra 1. sal kan man se til Frederikshavn. Der er hyggeligt gårdmiljø ved indgangen til huset og en fantastisk prydhave på sydsiden med terrrasse, hønsehus og kæmpe græsplæne.

Man kommer ind i en kombineret gang og bryggers med bordplade, underskabe, vaskemaskine og gode højskabe. Herfra er der dør til et flot køkken fra 2009 med hvide fyldningslåger der passer smukt til husets landlige stil. Der er mange skuffer, god spiseplads og flot mørk massiv træbordplade. På gulvet er der koksgrå fliser og  en muret bue til dejlig lys stue giver god sammenhæng. Fra stuen er der flot udsigt over den velholdte have med et væld af buske træer og stauder. Der er lyst parketgulv, vandskurede vægge og trape til 1. salen. Desuden er der fra stuen terrassedør til en nydelig sydvendt terrasse, som ligger i den store have. Der er dør til et fint soveværelse, hvorfra der er direkte adgang til et stort badeværelse med muret 8 kantet bruseniche, pænt skabsarrangement og gyldne gulvfliser, som fortsætter ud i gangen.

På 1. sal er der flot plankegulv overalt og man kommer op på et stort repos, hvor der er god plads til kontor eller lignende. I den vestlige gavl er der et stort værelse med flotte synlige bjælker i loftet. Der er værelse med nyere tagvindue og dejligt badeværelse med svejset lyst linoleum på gulvet, bruser og hvidt vaskeskab. Endvidere er der en helt fantastisk stue med loft til kip, brændeovn og glasparti i hele den østlige gavl, hvor der er udgang til svalegang og den smukkeste udsigt over markerne og gårdene helt til Sæby og delvis til Frederikshavn.

På hovedhuset er taget skiftet i 2008, hvor der er lagt solfanger på sydsiden og isat nye tagvinduer. I den vinklen på huset der gammel lade/stald, som nu er indrettet til udhus med redskabsrum, fyrrum med husets pillefyr og god værkstedsplads samt fint viktualierum og grovkøkken. Der er desuden fin stald med bokse til gederne om vinteren.

Et charmerende landsted der har det hele:

En flot istandsat bolig, godt udhus med stald, en smuk have og det perfekte jordtilæggende, hvor en del af det i øjeblikket er udlejet til en landmand.

NETOP NEDSAT KR: 130.000

Estrupvej 25, Hørby, 9300 Sæby
Kontantpris: 1.545.000
Udbetaling: 80.000
Ejerudgifter pr. måned: 1.581
Energimærkekarakter: F
Boligareal: 144 m2
Lade: 60 m2
Maskinhus: 24 m2
Grundareal: 32430 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skøn landejendom med fantastisk udsigt og 3 ha jord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER