Børneklassiker opføres på Skovlyst

Børneklassiker opføres på Skovlyst

1. februar 2019 - kl. 12:02 - af

Hvad enten man var barn i 80´erne, 90´erne eller 00´erne, så kender man sangene og personerne i Gunnar Geertsens musical: Bølle Bop. Udgivet på plade med Hornum Koret i 1979 og efterfølgende opført landet rundt af koret. Siden har personerne og musikken går sin sejrsgang som tv-stykke, musical, film, bog og teaterstykke.

Så nu er der chance for at synge med på Bølle-Bop, Ikke rigtig voksne, Født som cowboy med flere, når Sæby Scenens juniorhold opfører stykket i en udgave baseret på filmatiseringen fra 1998.

Bag opsætning og instruktion står de to veteraner, Aleks Nielsen og Anne Snebang, som har trådt deres såler tynde på Skovlysts gamle brædder. De har sammen med de unge skuespillere arbejdet hårdt på at blive klar til opførelsen, hvor den glade flok unge skuespillere har indtaget de kendte karakterer fra Bølle-Bob.

– Vi håber på at fylde huset med børn og forældre til tre forestillinger, hvor man er meget velkomne til at synge med, fortæller Aleks Nielsen, for stykket er fyldt med gode sange og en handling, som taler i øjenhøjde til børn.

Der er meget, der tyder på, at juniorholdet får deres ønsker opfyldt, for der er allerede udsolgt lørdag, men der kan stadig købes billetter til torsdag den 7. og fredag den 8. februar, på datsbilletten.dk eller på tlf. 6063 1154.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børneklassiker opføres på Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER