Håndbold: Elite cup kvartfinale i Nordjyllandshallen

Håndbold: Elite cup kvartfinale i Nordjyllandshallen

29. januar 2019 - kl. 8:12 - af

Sæby HKs U16 drenge tager onsdag imod HEI/VRI i Nordjyllandshallen.

Det bliver uden tvivl et brag af en kamp. Sæby HK startede sæsonen godt med 2 sejre, men har tabt de seneste 2 opgør i 1. division B. HEI/VRI spiller i 1. division A og ligger i bunden, så de kommer ikke til Sæby med selvtilliden i behold. Holdene har en gang tidligere mødt hinanden i ÅH CUP 2018, og der vandt Sæby HK en snæver sejr.

Kun 8 hold tilbage i Elite Cup!

Efter de 2 seneste nederlag i 1. division mod et par branddygtige hold, og med Sæby HK der ikke spillede deres bedste kampe til dato, så har U16 drengene noget at bevise i dette opgør. De ved de spiller godt håndbold, og alle hold kan tabe, hvis man har en dårlig dag. Det så man også sidste år, hvor de tabte mod Hjørring Håndbold i 2. division. Men drengene har altid en evne til at rejse sig igen og tage sig selv i nakken, så der forventes et ultratændt Sæby mandskab, der nægter at give noget som helst ved døren på hjemmebanen i Nordjyllandshallen.

I sidste runde af Elite Cup fik AGF-Viby at mærke, hvordan det er at spille i Nordjyllandshallen, da de tog hjem med et nederlag, der kunne mærkes. Men nu er det kvartfinalen. 1 kamp fra Final 4 i Elite Cup, hvor alt kan ske. Alle spiller hårde kampe og Sæbys topniveau er ekstremt højt.

Vi tror fuldt og fast på en Sæby HK sejr, og håber så mange som muligt kommer i hallen til kampen, der spilles onsdag den 30. januar kl. 19.30 i Nordjyllandshallen i Sæby.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndbold: Elite cup kvartfinale i Nordjyllandshallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER