Gymnastik-VM blev afholdt i Sæby

Gymnastik-VM blev afholdt i Sæby

21. januar 2019 - kl. 9:24 - af

Søndagen igennem summede de nyrenoverede haller i Sæby Fritidscenter af spændte og dygtige gymnaster.

De mange børn var samlet til VM – Vendsyssel Mesterskaberne i gymnastik for hold bestående af børn og unge. De mange talentfulde gymnaster kom fra Frederikshavn GF 90, Aabybro Gymnastikforening, Vejgaard samt fra den arrangerende klub Springteam Sæby.

Et par hundrede tilskuerpladser var helt fyldt op med forældre og bedsteforældre, der kvitterede med masser af bifald for gymnasternes flotte præstationer, og der var virkelig koncentration at spore, når gymnasterne både havde spring og rytmik på gulvet, så der forestod uden tvivl en svær opgave for dommernes skarpe blikke, når pointene skulle fordeles.

Tekst og fotos: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnastik-VM blev afholdt i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER