Guld til Skøjte og Sports forening Nord dreng

rptoz

Guld til Skøjte og Sports forening Nord dreng

16. januar 2019 - kl. 8:14 - af

I weekenden var Skøjte og Sports forening Nord af sted til Danmarks Cup i skøjteløb i Vojens. Danmarks Cup er en konkurrence, hvor der deltager løbere fra hele Danmark. Skøjte og sports forening Nord havde to kvalificerede løbere med. Wendell Hansson-Östergaard som deltog i gruppen: Springs, og Laura Dollerup som stillede op i gruppen: Junior K1.

Lørdag skøjtede Wendell Hansson-Östergaard sit program. Der var 28 deltagere i hans gruppe. I år er reglerne lavet om, så frem til 13 års alderen skøjter både piger og drenge i samme gruppe, så konkurrencen var hård fra starten.

Der var to drenge med i gruppen. Villum Lazar Slesvig fra Gentofte Skøjteforening. Han opnåede 22,97 point og endte dermed på en 9. plads. Skøjte og Sports forening Nords deltager Wendell Hansson-Östergaard opnåede 27,27 point og var dermed en klar 1. plads. Han indtog sejrsskamlen foran Maia Galkina Henriksen og Pi Werning, begge piger fra Aalborg Skøjteforening, som indtog henholdsvis  2. og 3. pladsen. Wendell Hansson-Östergaard forhøjede sin personlige score med næsten fire point.

Wendell fik sin guldmedalje om halsen, trods han ikke løb et hverken optimalt eller fejlfrit program.

Søndagen var det Laura Dollerups tur til at indtage isen. Laura er flyttet fra en anden skøjteforening over til Skøjte og Sports forening Nord i løbet af denne sæson 2018-2019.

Laura løb sit livs program. Ved Jyllands Cup’en, som blev afhold i Frederikshavn i november, opnåede hun dengang 15,68 point. Men nu hvor hun stillede op for Skøjte og sports forening Nord to en halv måned efter sin sidste konkurrence, opnåede hun en score på 23,80 point, hvilket må siges at være en flot forbedring. Hun fik en 7. plads ud af 22. Det var en glad pige som nejede stolt for publikum.

Da Laura er en løber, som har mange venner fra alle landets klubber, var det nærmest overvældende med lykønskninger og gaver hun modtog, efter hun havde skøjtet sit program.

Springs er en kategori for løbere i alderen 10-13 år, hvilket gør, at Wendell var en af de yngste deltagere, da han fyldte 10 år sidste år.

I Junior K1 er det tilladt at have op til to dobbeltspring og et Axel-spring (1,5 rotation i luften) med i sit program. Det var en lidt nervøs Laura som udførte sine spring med bravur.

Så nu har Skøjte og Sports forening Nord virkelig taget hul på forårssæsonen. Forårssæsonen bliver fyldt med masser af træning, forskellige konkurrencer, også i udlandet, camps, shows og meget meget andet.

Der er stadigvæk plads på deres skøjteskole-hold, søndage 17.15-18.00 og mandage 17.00-17.45, så hvis nogen går rundt med en skøjteprinsesse- eller prins i maven, så er det bare med at komme af sted.

rptoz

rptoz

Winner kopier

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guld til Skøjte og Sports forening Nord dreng' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER