Skøjte og Sports forening på julerejse rundt i hele verden

Skøjte og Sports forening på julerejse rundt i hele verden

23. december 2018 - kl. 11:46 - af

Søndag den 16. december inviterede Skøjte og Sports forening Nord til deres årlige juleshow. I år var det under overskriften: Jul i andre lande.

Eftermiddagen bød på mange forskellige shows, flot skøjteløb og flotte kostumer. Skøjteforeningen har flere forskellige hold, som til årets shows var blevet delt lidt op på kryds og tværs.

Foreningens yngste medlemmer: Naja Marie, Maria Maran og Winny Shining tog alle med en tur til snelandet, hvor alle snemænd bor. Naja på blot 1,5 år havde sin mor Ida Marie, som også skøjter i foreningen, med på isen som støtte.

Nogle af børnene fra Bispevangens børnehave tog os til Danmark, hvor de skøjtede rundt om juletræet og stolt viste deres forældre, hvad de har lært til deres træninger.

Søskendeparret Emma og Isabella Hoca-Nielsen skøjtede sammen med to af deres skøjteveninder Astrid Uggerhøj og Lærke Feldtmose rundt, som fire elegante englepiger.

Showets festlige og humoristiske indslag var Wendell Østergaard iført sit Minionskostume. Han skøjtede et kort, men ikke desto mindre krævende program med flere dobbeltspring til Minions fortolkning af den kendte julesang jinglebells, og dermed tog alle med til Minionsland.

I starten af måneden deltog flere af Skøjte og Sports forening Nords medlemmer i en konkurrence, hvor der også var mulighed for at stille op med shows. Her skøjtede de til en irsk julesang. Dette irske show blev igen fremført ved søndagens show. Iført grønne kjoler og sløjfer som vil gøre enhver irlænder grøn af misundelse, skøjtede søskendeparret Camilla og Maria Langagergaard, Freja Vittrup, Chilie Terp, Nynne Nyborg og Laura Dollerup rundt, og fik publikum til at klappe med til de velkendte irske takter. Laura Dollerup var én af dem, som var med i flere forskellige shows. Hun startede ud med et soloshow, som tog publikum med til USA og gav os Annie Overture. Et andet show hun også var med i, bragte os til Indien. Sammen med søskendeparret Katrine og Dimitri Steffensen og resten af Hold Danmark, som er det hold de til dagligt træner på, gav os svingende armbevægelser og autentiske indiske dragter.

Ved dette års DM, som blev afholdt i Odense i den anden weekend i december, stillede Babeth Østergaard op med sit klassiske ”Nøddeknækker” ballet-musik. Hun tog publikum med til Tjajkovskijs hjemland Rusland, her fremførte hun tekniske svære og krævende trin, spring og pirouetter.

Til de mere varme og solrige lande blev publikum taget med til det farverige Hawaii. Her var det Camilla Haagensen, Emilie Fonseca, Melissa Maran og Sophia Veinlichová, der med sus i bastskørterne og hulakransen bragte lidt sol og farve ind i denne kolde vintertid.

Et andet varmt land, som blev besøgt, var Afrika. Dette show var blevet til ved de tidlige søndags morgentræninger.

Et andet mere ”voksent” show blev opført af Knogleholdet, som er et hold for voksne som Skøjte og Sports forening Nord tilbyder. Trods hold-navnet var der styr på knoglerne og heldigvis ingen brækkede, men måske en smule ømme knogler og kroppe hos Ara Maran, Helene Skagbæk, June Korup, Lene Christensen, Naw Shining og eneste mandlige medlem (på knogleholdet) Kasper Rasmussen. De var alle iført autentiske burmesiske festdragter, da de skøjtede til en julesang fra Burma.

Ingen jordomrejse uden en tur ”Down Under” – Australien. Her skøjtede teenagepigerne, Cecilie Dronninglund, Celeste Boldt, Isabel Feldtmose, Julie Haagensen, Louise Nielsen, Maria Andersen og Silke Skrubbeltrang til en australsk fortolkning af ”Dashing through the Snow”.

Lige inden fællesfinalen rejste vi til vores naboland Sverige, hvor Anne Louise Langagergaard, Ida Knøsen, Silke Hundevad, Ursula Nielsen, Silke Skrubbeltrang og søskendeparret Donna og Emma Sørensen ønskede os alle sammen Godt Nytår til ABBAs hit fra 1980: Happy New Year.

Til sidst, da alle havde vist deres shows, var der Lucia-optog på isen. Årets Luciabrud var blevet valgt ud fra en afstemning, så det var en meget stolt Maria Langagergaard, som ved Lucia-optogets afslutning fik overrakt et minde af cheftræner Pamela Hansson, en graveret halskæde.

Som afslutning på eftermiddagen var der fri is for alle medlemmerne, og her kom den rare julemand forbi, for at uddele slikposer og ønske glædelig jul.

Juleferien har dog ikke helt sænket sig over foreningen, som fortsætter med træningen helt frem til den 22. december og med et par enkelt træninger imellem jul og nytår. Den 6. januar starter de op igen for fuld styrke og byder alle, gamle som nye medlemmer velkommen til forårssæsonen, som helt sikkert kommer til at byde på lidt af hvert.

Ved selve juleshows arrangementet blev der samtidig afholdt amerikansk lotteri. Skøjte og Sports forening Nord vil gerne takke de mere end 60 sponsorer, som var med til at gøre det muligt med de mange flotte sponsorgaver.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skøjte og Sports forening på julerejse rundt i hele verden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER