Sæbygårdskolen fik fin placering i Skole DM i skydning

Exif_JPEG_PICTURE

Sæbygårdskolen fik fin placering i Skole DM i skydning

26. november 2018 - kl. 9:10 - af

Et hold bestående af Andreas Madsgaard Oldager, Lærke Højgaard Andersen, Lærke Silkjær Petersen og Marie Kirstine Sand Nielsen fra 5. C på Sæbygårdskolen deltog lørdag, sammen med 32 andre hold fra hele landet, i finalen for Skole DM i skydning i Vingsted.

Selvom holdets resultat i den indledende runde, 760 point, var 2 point bedre end holdets resultat i semifinalen den 17. november i Hobro, var det dog ikke tilstrækkeligt til, at holdet kom blandt de 5 bedste hold til selve finaleskydningen om de fine præmier.

Holdet måtte ”nøjes” med en 19. plads. 1. pladsen blev vundet af Samsø Frie Skole med 775 point.

Skole DM i skydning er i 2018 gennemført for 24. gang med deltagelse af 1960 hold eller ca. 7.900 elever fra 5. klasserne i hele landet. På landsplan er det Dansk Skole Idræt og DGI Skydning, som står for gennemførelsen, men træningen og den indledende skydning foregår i de lokale skytteforeninger. I Nordjylland deltog 320 hold eller ca. 1.300 elever. I Sæby er træningen og den indledende skydning foregået i Sæby og Omegns Skytteforening med deltagelse af 25 hold eller 100 elever fra 5. klasserne på Privatskolen i Sæby og Sæbygårdskolen.

Lørdag den 17.november blev der i landsdelene afholdt semifinaler med udtagelse af hold til finalen. I Nordjylland blev semifinalen afholdt i Hobro med deltagelse af 21 hold, heraf 1 hold fra Privatskolen i Sæby og 4 hold fra Sæbygårdskolen. Et af holdne fra Sæbygårdskolen opnåede en 3. plads, som gav adgang til at deltage i finalen.

Efter finaleskydningen ønskede formanden for Sæby og Omegns Skytteforening, Flemming Kokholm, holdet tillykke med den fine placering og sagde: ”Det er første gang foreningen har hold med til finaleskydning i Skole DM, hvorfor vi er meget stolte af, at I nu har fået os med. Selvom holdet ikke er blandt de 5 bedste, så er det at deltage i finaleskydningen bare en fantastisk god præstation i sig selv, og en god reklame for foreningen, og med de fine resultater I alle har præsteret, er det skytter som jer, vi gerne vil have i foreningen”.

Flemming Kokholm overrakte holddeltagerne et diplom fra DGI for deltagelse i finalen og et diplom med et medlemsskab af Sæby og Omegns Skytteforening indtil sommerferien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygårdskolen fik fin placering i Skole DM i skydning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER