Stor medaljehøst ved Jysk Fynsk Mesterskab

Stor medaljehøst ved Jysk Fynsk Mesterskab

13. november 2018 - kl. 13:32 - af

I weekenden den 3. og 4. november blev der afholdt Jysk-Fynsk Mesterskab og Jyllands Cup i Iscenter Nord i Frederikshavn. Her stillede Skøjte og Sports forening Nord op med to deltagere, søskendeparret Babeth og Wendell Hansson-Östergaard.

For Wendell var det hans første konkurrence i år, og da han havde været indlagt på sygehuset dagene op til konkurrencen, var målet egentligt bare at kunne gennemføre sit nye og teknisk svære program. Han charmerede sig ind i både dommernes og publikums hjerter til de søde toner af ”Singing in the Rain” og ”Fly me to the Moon”. Trods en enkelt fejl i en landing på et dobbeltspring og små skønhedsfejl klarede han det rigtig flot og satte personligt bedste med det nye program med 23,58 point, som sikrede ham en flot anden plads, og han kunne dermed føje en sølvmedalje til sin samling af skøjtemedaljer.

Wendell var den eneste dreng i sin gruppe, da der er kommet nye regler indenfor skøjtning, hvilket betyder, at både drenge og piger skal konkurrere sammen, til de når en bestemt alder. Så konkurrencen var hård om at skille sig ud mellem de flotte kjoler og opsatte frisure.

Babeth er rykket op i en ny gruppe, som har betydet, at hun nu skal stille op med to forskellige programmer. Hun skulle skøjte sit korte program lørdag morgen og sit lange program søndag eftermiddag.

I sit korte program rungede skøjtehallen af latinske og rytmiske toner, og det var en frisk start med tanke på at hun løb sit program lørdag morgen kl. 8. Det var en frisk start for alle, da der var godt gang i musikken og pangfarverne på Babeths flotte kjole. Babeth førte i point efter den indledende konkurrence med sit korte program.

Om søndagen skulle Babeth løbe sit lange program. Iført balletkjole og tiara skøjtede hun til de velkendte toner af Tjajkovskijs ”Nøddeknækkeren”. Det var ikke Babeths bedste løb, men da hun præsenterede sit program med sit flotte grundløb, blev guldet alligevel sikret, og endnu engang blev Babeth Jysk Fynsk Mester, med næsten hele 12 point ned til anden pladsen.

Det var rigtig stort, da det var borgmester Birgit Hansen, som overrakte medaljen ved præmieoverrækkelsen om søndagen.

Så for første gang stillede Skøjte og Sports forening Nord op for eget navn ved JFM/JFC og sikrede sig 100% medalje gevinst.

DSCN7493 copy DSCN7495 copy

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor medaljehøst ved Jysk Fynsk Mesterskab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER