Frigga havde stor succes på Fanø strikkefestival

Frigga havde stor succes på Fanø strikkefestival

27. september 2018 - kl. 14:13 - af

Det er en international strikkefestival, der er en tilbagevendende begivenhed, og som Pernille Frigga deltager i hvert år i september. Strikkefestivalen er arrangeret af Cristel Seyfart, som er international strikdesigner bosiddende på Fanø, og der var omkring 10.000 besøgende på Fanø i denne weekend.

Pernille fortæller: ”Godt nok var vi udfordret af vejret, både med oversvømmelser i teltet og storm, men vi solgte stadig rigtig godt. Udover løs garnsalg, solgte vi næsten 200 trøjer af mine egne designs, så på sådan en messeweekend, har vi et salg og besøgstal, der er langt større end vi får igennem lokalerne i Sæby på 4-6 mdr.

Der er besøgende fra hele norden især mange tyskere og nordmænd, og af udstillere var vi sammen med folk fra Scotland, Irland, tyskland, holland.

Jeg udstillede med de nyeste designs, og har rigtig mange faste kunder.

Jeg blev inviteret til Edinburgh i Skotland, til stor fashionabel modemesse, hvor de har en hel anden indgangsvinkel til strik som fashion. Så der ville de gerne have mig og mine designs med. Så det er jeg meget beæret over. Så det skal vi igang med at kigge på.

Lige nu skal vi til at gøre klar til næste messe sidst i oktober i Fredericia, hvor der er ca. 25.000 besøgende på 3 dage. Så vi skal igang med at pakke allerede nu. Det er en af vores bedste messer, så det er vigtigt vi kommer forberedt. Derfor har butikken heller ikke åbent hver dag, for udover vi skal klargøre til messer, udstillinger og foredrag. Skal strikkedesigns’ene også laves.

Frigga_1 Frigga_2

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frigga havde stor succes på Fanø strikkefestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER