Sundhedshus’ regnskab til politisk godkendelse

Sundhedshus’ regnskab til politisk godkendelse

25. september 2018 - kl. 9:54 - af

Regnskabet for 2017 vedrørende Sundhedshus Sæby I/S på Sæbygårdvej er blevet revideret af BDO og godkendt i Regionsrådet.

Regnskabet er det tredje år i fuld drift. Der er dog stadig lokaler, som ikke er udlejede i den del af huset, som Regionen garanterer for. Der gøres fortsat en stor indsats for at få de ledige lokaler lejet ud.

For Sundhedshus Sæby som virksomhed er der ikke forskel på, hvorvidt der er lejet ud eller ej, da Region Nordjylland betaler den fulde husleje.

I øjeblikket er der ud over kommunens andel lejet ud til et øjencenter, en fodterapeut, en jordmoderklinik samt en høreklinik, dvs. at ca. 21 % af arealerne er udlejet. Resultatet for Sundhedshuset er et overskud på ca. 0,3 mio. kr. ud fra en budgetteret omsætning på ca. 2,8 mio. kr.

Region Nordjylland og Frederikshavn Kommune er garantistillere i forhold til lån, som sundhedshuset optager i forbindelse med finansiering af den resterende anlægsudgift, som ikke er dækket af tilskuddet fra Sundhedsministeriets pulje til etablering af læge-, sundheds- og akuthuse i udkantsområder. Garantistillelsen andrager for regionen ca. 12,5 mio. kr. (53 %) og for kommunen ca. 11,0 mio. kr. (47 %).

Social-, sundheds- og kulturdirektøren indstiller, at regnskabet godkendes i Sundhedsudvalget, når dette politiske udvalg holder næste møde den 1. oktober.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sundhedshus’ regnskab til politisk godkendelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER