Ravsliberiet i Sæby er sat til salg…

Ravsliberiet i Sæby er sat til salg…

22. september 2018 - kl. 8:46 - af

Frants Kristensen er blevet folkepensionist og hustruen Doris kan gå på efterløn. Så hvem kunne tænke sig at overtage en af Sæbys store turistattraktioner – nemlig det velfungerende Ravsliberi i Sæby. Selvfølgelig vil det være med fuld oplæring i faget.

Kom og se og tag evt. en regnskabskyndig med. Ravsliberiet er et stort hus og har tilhørende lejlighed.

Frants Kristensen startede ravsliberi i Skagen i 1985 – “Ravsliberen i Skagen”. Han har skrevet bøgerne “Rav – fra harpiks til smykke”, “Stenslibning”, “Sølvarbejde for nybegyndere”, og “Rav – fra strand til smykke”, og han har ligeledes gennem mange år holdt kurser i ravslibning, sølvarbejde og stenslibning. holdt foredrag og været med i forskellige radio og tv-programmer, og deltaget i mange messer.
I 2005 blev bygningen i Skagen solgt og forretningen flyttet til det gamle hus i Sæbys smukke gamle gade – Algade. I sliberiet her fremstilles mange flotte og meget specielle ravsmykker, og i vinterhalvåret går turen mange gange til stranden efter rav.

Både Doris og Frants er vokset op her i området og er ud af familier, der har samlet og slebet rav.

Man kan kontakte Frants Kristensen på tlf. 9844 5527 eller mail ravsliberen@ravsliberen.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ravsliberiet i Sæby er sat til salg...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER