Youtube stjerne med over 150.000 følgere til Sæby

Youtube stjerne med over 150.000 følgere til Sæby

21. september 2018 - kl. 11:23 - af

Hun har over 150.000 følgere på Youtube over 170.000 følgere på Instagram. Alle med en profil på de sociale medier kan få et indblik i denne unge kvindes liv. Hun hedder Anna Briand og giver foredrag i Manegen i Sæby d. 28. september kl. 16.00.

Hun er forfatter til bogen ”Efterskole”.  Bogen handler om efterskolelivet set med en daværende 16-årig piges øjne. ”Hvordan vasker du dit eget tøj? Hvordan er livet på en efterskole?” I dag er hun 18 år gammel og har en skare af fans over hele landet. Hun er kæreste med den ligeså kendte Youtuber Alexander Husum, som skulle have givet oplæg i Sæby denne dag. Alexander måtte desværre aflyse og derfor kommer hans kæreste i stedet for. Det er en helt særlig mulighed for unge fans at se deres idol. Billetter kan købes på biblioteket eller på bibliotekets hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Youtube stjerne med over 150.000 følgere til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER