Thair Abud har en plan, der har begge ben på jorden

Thair Abud har en plan, der har begge ben på jorden

20. september 2018 - kl. 13:12 - af

Han vil nemlig spadsere fra Nordkap i Norge til Cape Town i Sydafrika en tur på over 30.000 km.

Thair Abud er 53 år, og uddannet bygningsingeniør, han er fra Graz i Østrig, og er nu bosiddende i Oslo.

Han har indtil nu gået fra det nordligste af Norge og er nået til Danmark. Her var hans første besøg efter ankomsten til Hirtshals, Frederikshavn, og her efter gik turen til Sæby Golfklub.

Thair Abud skriver på sin facebookside:
”Første dag i Danmark. Folk er venlige, priserne for mad er lidt billigere end i norge, og landet er så fladt! – jeg har det fint.

Jeg startede dagen i Frederikshavn med at lede efter et lille dansk flag til at sætte på min rygsæk, men fandt ingen. Til sidst gik jeg ind i en stofforretning, hvor Tina i løbet af 20 min. fik fremtryllet et fint lille flag, som hun forærede mig. Nu kunne jeg få skiftet det norske flag ud med et dansk.

I går overnattede jeg i et shelter, men da der hverken var vand eller toilet, bankede jeg på døren hos Birgitte Kongsbak Pedersen, som lukkede mig ind, og da jeg skulle gå, sagde hun farvel med en sandwich og chokolade.

Så gik turen til Sæby Golfklub, her besøgte jeg Inge Møller Thomsen, og her fik jeg serveret is. Senere på dagen mødte jeg Nina, som bød på dejlig aftensmad på sin fars gård og også en seng at sove i”.

Nu fortsætter Thair Abud så turen sydpå gennem resten af Danmark, videre til Tyskland, Frankrig, Spanien, over Gibraltar til Nordafrika, hvor efter han igen tager til Europa og fortsætter over Italien, Grækenland, Tyrkiet og tilbage til Afrika for så at spadsere gennem Egypten og videre sydpå til han når Cape Town.

På turen, som Thair Abud havde lovet at tage, hvis hans kræftsyge søster blev rask, sælger han postkort, som kan købes på facebook. Kortet koster 500 kr., hvoraf 20% går til Kræftens Bekæmpelse i det land han befinder sig i. På kortet skriver han en lille hilsen fra dagens oplevelser.

Thair Abud forventer at være i Cape Town om 3 år, så der er lang vej endnu.

Følg hele turen på Facebook.

41935307_2202108930077948_4931643403893997568_n kopier

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thair Abud har en plan, der har begge ben på jorden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER