Visionsproces for skoleområdet stilles i bero

Visionsproces for skoleområdet stilles i bero

18. september 2018 - kl. 8:27 - af

Børne- og Ungdomsudvalget har på dets seneste møde truffet beslutning om, at visionsprocessen for skoleområdet stilles i bero.

På udvalgets møde i marts måned besluttede udvalget at iværksætte en visionsproces på skoleområdet i Frederikshavn Kommune, og i maj godkendte udvalget proces- og tidsplan så en egentlig visionsproces.

Administrationen har arbejdet videre med konkretisering af procesplanen i den nedsatte administrative styregruppe og projektarbejdsgruppe med henblik på at udmønte den af udvalget besluttede inddragende proces.

Der er siden maj måned afholdt såvel formelt som uformelt dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og forældre- og skolebestyrelser i kommunen, hvor også visionsarbejdet har været drøftet.

Processen er således nu stillet i bero.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Visionsproces for skoleområdet stilles i bero' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER