Skjold på pointjagt i aftenens hjemmekamp

Skjold på pointjagt i aftenens hjemmekamp

31. august 2018 - kl. 0:44 - af

Sidste weekends kamp i Jyllandsserien mellem Skjold og RKG, hvor Skjold også var på hjemmebane, startede meget lige, men ingen af holdene kom ordentlig i gang. RKG var farlige på deres dødbolde, og de scorede da også efter et hjørnespark, da der var spillet 25 min.

Man kan roligt sige, at det var en “off-Day” for Skjold, som næppe fik sat en fod rigtigt i 1. halvleg. Hjemmeholdet startede dog lidt bedre i 2. halvleg, hvor Jeppe Hørbye havde et skud, som ramte træværket to gange. Resten af 2. halvleg blev dog meget lige 1. halvleg, hvor både flow og tempo var en mangelvare i Skjolds spil. De grønklædte gæster tog derfor alle point med hjem.

I aften venter endnu en hjemmekamp for Skjolds JS-hold, når Aalborg Freja kommer på Sparekassen Vendsyssel Arena. Fredagens modstander ligger sidst med et enkelt point efter 5 kampe.

De rødklædte skulle derfor gerne oppe sig på både spil og tempo, således holdene i top-4 igen bliver indenfor rækkevidde.

Kampen spilles kl.19.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold på pointjagt i aftenens hjemmekamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER