Dyrk dejlig livskvalitet begynd at danse i Sæby

Dyrk dejlig livskvalitet begynd at danse i Sæby

30. august 2018 - kl. 9:12 - af

Motionen og livsglæden er in nu, nyd livet, mød nye venner og du kan få et godt socialt netværk, derfor glæder vi os til at kunne byde alle hjertelig velkommen til folkedans i Sæby, fortæller Kirsten Svendsen, fra Sæby Folkedanserforening.

Husk man kan ikke være sur, når man danser. Det er en sport, som kan dyrkes sammen som par eller kom uden partner. Du kan dyrke motion sammen med andre og måske finde sammen i et nyt netværk. Vi laver et hold for nybegyndere, for at gennemgå nogle af de trin, som skal bruges til forskellige danse i løbet af aftenen. Kom og prøv de 2 første gange gratis fra sæsonstart.

Mød op første gang den 11. september og få lært at danse de forskellige trin i folkedans, og det er desuden en meget billig motionsform. Samtidig kan man som par have en fælles motion – det er ikke så dårligt – når fællesskabet kan dyrkes og måske finde sammen i et nyt netværk. I har måske fået masser af tid til at nyde friheden sammen, så brug noget af den gode tid sammen, mens man har det gode helbred. Vi danser i vores almindelige tøj, det kræver slet ikke dragt for at danse folkedans til vores øveaftener og festaftener. Vores forening er rigtig god til at tage mod nye dansere, vi er gode til at hygge, snakke og grine med hinanden på kryds og tværs i foreningen.

Vi danser på Sæbygårdskolen med vores gode instruktør Vita Ugilt. Der danses til levende musik harmonika, Bjarne Jensen leverer spillemandsmusikken. Har du ingen dansepartner, så kom bare alene, men ring gerne i forvejen til vores kontaktperson Vita Ugilt tlf. 98462533, så der evt. kan findes en løsning. Vi glæder os til at byde alle hjertelig velkommen, nogle af vores damer savner en mand at danse med. Kom op til os og se hvordan vi har det.

Din livsglæde kommer til udtryk, når du bevæger dig til de forskellige trin og variati­oner i folke­dansen. Vi skal bruge benene og holde hovedet koldt, mens der tænkes på de forskellige trin og variationer i dan­sen. Der er altid en hyggelig stemning, der er stor hjælpsomhed, og der er en meget positiv holdning til de nye deltagere. Det giver motion på en god og sjov måde, samtidig med at der forbrændes masser af kalorier – og så er det hyggeligt at være sammen til en aktivitet og med masser af hyggelige mennesker. At bevæge sig sammen til musik og lære de bestemte regler, der får dansen til at glide, det giver en enorm livsglæde.

Læs mere på www.saebyfolkedans.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dyrk dejlig livskvalitet begynd at danse i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER