Revisor Ejvind Burholt fylder 70 år

Revisor Ejvind Burholt fylder 70 år

29. august 2018 - kl. 12:46 - af

En af Nordjyllands mest markante profiler inden for revision fylder 70 år torsdag, den 6. september 2018.

Revisor Ejvind Burholt, Sæby, kan se tilbage på en aktiv erhvervskarriere, som endnu ikke er slut. Han har på et meget tidligt stadie forstået at integrere begrebet ”betroet rådgiver” med driften af sin revisionsvirk-somhed – Burholt Revision. Blandt hans klienter er flere tunge erhvervsklienter, der gennem årene har haft glæde af Ejvind Burholts forhandlingsevne og store engagement i den enkelte virksomheds forhold. Han har forstået at benytte sit store netværk til klienternes fordel, og han har aldrig været bange for at give sin mening til kende. Nogle vil betegne ham som kontant med en enestående evne til i denne situation at bruge sin afvæbnende latter. Han er respekteret for sit engagement og sin faglighed blandt samarbejds-partnere.

Han står bag sine klienter i medgang og modgang og har aldrig været bange for at give en hjælpende hånd til personer eller virksomheder, som af den ene eller anden grund af kommet i klemme.

Ejvind Burholts trang til frihed og hans ønske om at engagere sig i kundernes forhold, har gjort, at han ind-til videre har afvist mange tilbud om integrering i og sammenlægning med større revisionsfirmaer.

Det er ikke uden grund, at han er blevet kåret som årets sæbynit. Han har gennem sin erhvervskarriere in-volveret sig i lokalsamfundet, blandt andet IF Skjold, Turistforeningen og Lions Club. Han har støttet op om mange erhvervsaktiviteter i Sæby, og han er i dag en kendt person, der nyder høj respekt.

Ejvind Burholt er aktiv fritidsmusiker og optræder ofte i jazz-sammenhænge. Mange har mødt ham i højt humør med sin elskede saxofon. Han er en glimrende musiker, og det er ikke uden grund, at der blandt hans nære venner er mange anerkendte skuespillere og musikere. 2.

Han er virkelig i sit es i festligt lag, og han elsker at glæde sine venner. Til venners jubilæer og fødselsdage kommer han ofte med kendte kunstnere og har på den måde sikret underholdning af høj klasse. At fødse-laren har en stor ”motor”, kan ingen være i tvivl om.

Han er aktiv tennis- og bordtennisspiller.

Han er gift med Jytte, med hvem han har børnene Pernille og Kasper.

Fødselsdagen markeres med reception den 7. september 2018 kl. 12.00-16.00 på Jacobs Fiskerestaurant på Sæby Havn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revisor Ejvind Burholt fylder 70 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER