Slægtsforskningscafé på Sæby Bibliotek

Slægtsforskningscafé på Sæby Bibliotek

28. august 2018 - kl. 10:16 - af

Saltlandets Historiske Forening oplever en stigende interesse for slægtsforskning, ikke mindst efter de mange TV-udsendelser med fokus på emnet ” Ved du hvem du er”? Og ”De forsvundne arvinger”. Tirsdag 18. september og tirsdag 23. oktober, begge dage kl. 13.00-17.00, holde foreningen Introduktion til Slægtsforskning på Sæby Bibliotek.

De to arrangementer Saltlandets Historiske Forening for Sæby og Omegn holder på Sæby Bibliotek tilbyder hjælp fra en erfaren slægtsforsker til dem, der er interesserede i at finde information på nettet om deres slægtninge. Herved får de samtidig indblik i de metoder, der benyttes ved slægtsforskning.

Møderne vil have deltagelse af mindst tre medlemmer fra Saltlandet herunder de erfarne slægtsforskere Aase Hansen og Hans Jørgen Ottosen.

– Der beregnes 45 min pr. deltager, så vi kan ikke nå mere end otte deltagere, og de udpeges efter først til mølle- princippet, forklarer Holger Almholt fra Saltlandet. Derfor er tilmelding også nødvendig, og hvis der bliver venteliste, vil vi overveje gentagelse efter nytår, lover Almholt.

Tilmelding snarest muligt og senest 1. september til Holger Almholt  tlf. 98464900/30703242 eller til Aase Hansen tlf. 98463056/61283056  eller via e-mail til almholtholger@gmail.com

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slægtsforskningscafé på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER