Pilen peger den modsatte vej i Syvsten IF

Pilen peger den modsatte vej i Syvsten IF

27. august 2018 - kl. 8:18 - af

På trods af, at der overalt i jylland snakkes om nedgang og til tider krise i medlemtallene og interessen for fodbold, så går det i Syvsten den helt anden vej.

Som der er succes på damesiden, så må Syvsten også erkende, at herresiden blomster og vækster, som ikke set i mange år. De har med tilgang af mere end et helt hold hen over sommer måtte indse, at Syvsten er interessant sted, at være. Det er ikke noget krav om du tidligere har spillet superliga, det hjælper selvfølgelig – men mere vigtig du har et godt humør og lyst til at spille fodbold. Denne indstilling samt det sociale som Syvsten tilbyder, har nu resulteret i, at der er efter tilmeldt et serie 6 hold.

Dette betyder, at Syvsten IF nu har hold i serie 4, serie 5 og serie 6 samt et damehold. Hvilket må siges, at være en succes udover det sædvanlige i denne nedgang i bredte fodbolden.

Som man kunne læse i sidste uge, så er der en flok tøser, som kontaktede Syvsten i håb om, de måtte etablere et 7 mands hold. Dette er nu startet op og har torsdag d. 16. august haft første træning. Og første turneringskamp er allerede afviklet mandag d. 20. august kl. 19 på Syvsten stadion, dog med nederlag. Etablering af dette hold har vist sig at være en succes, og flere spillere end forventet er kommet til, men de vil også meget gerne tage godt imod endnu flere, som har lyst til at spille lidt fodbold og alle er velkomne. Klubben lover, at alle bliver taget godt imod både i klubben og på holdet.

Denne succes må helt sikkert betyde, at Syvsten virkelig har formået at skabe nogle helt super gode rammer omkring klubben og spillerne.

Skulle der stadig være nogle derude, som gerne vil være en del af en meget social klub, som virkelig gør noget for medlemmerne, så er der altid plads hos Syvsten IF, og alle af begge køn er velkomne.

Så savner du kammeratskabet, det sociale fællesskab som der er forbundet med at spille fodbold – så kom endelig op og se det hele an, alle er velkomne.

Træningstider er følgende:

Herre Senior – træner tirsdag og torsdag kl. 19

Dame Senior – træner torsdag kl. 19

Der er også gang i mange andre ting i Syvsten IF, lørdag d. 1. september fejre klubben 80 års jubilæum med reception kl. 11-14, og socialt arrangement for alle omkring klubben om aftenen.

Desuden strømmer der også ind med bookinger til klubbens loppemarked i hallen, der bliver afviklet i weekend  den 15.-16. september fra kl. 10-15, der er dog stadig muligheder for at booke på tlf. 6134 9698.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pilen peger den modsatte vej i Syvsten IF' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER