Nybolig Sæby: Sommerhus på stor grund med hyggelig udestue

Nybolig Sæby: Sommerhus på stor grund med hyggelig udestue

25. august 2018 - kl. 0:51 - af

På den nordjyske østkyst finder vi et dejligt sommerhus område – Kun 10 km. fra Sæby ligger Lyngså, som byder på alt fra skov til strand og utrolig smuk natur. Vi er på skovsiden denne gang, hvor området er kendt for sin frodige natur, masser af dyr, de store sommerhusgrunde og roen – Man kan ikke andet end at slappe af når man kommer her. De 4.840 m2. grund byder på masser af fred og ro, kun forstyrret at fuglekvidder. Børnene vil uden tvivl elske at klatrer i de mange træer, og mon ikke også der kan blive plads til en hule. Grunden byder på masser af muligheder, i skal blot komme med idéerne, for her er rammerne.

Som en stikvej til Lyngsåfælled vej, finder i Østersvej, som er en lukket vej, hvor det stort set kun er naboerne som kommer forbi. Sommerhuset ligger midt på grunden omgivet af græsplæne og de frodige træer, som kranser grunden ind. Sommerhuset som gemmer sig bag nr. 11 er et dejligt træhus opført i 1971 og tilbygget i 2000, ideelt til børnefamilien. Huset er med træ/termo vinduer og eternittag – Der er en skøn træterrasse mod syd/øst med plads til både solbadning og grillhygge. På husets bagside er der redskabsrum.

Kom med indenfor og se på herligheden. Vi går ind igennem udestuen, her er store vinduespartier, så det føles som at sidde midt i skoven. Døren fører os ind til husets hjerte – Køkken og stue i et. Den hyggelige stue har stor sofagruppe, hvor brændeovnen spreder hygge. Spisebordet kan rumme hele familien og så er der åbent til køkkenet, hvor far sagtens kan stå og kokkerere aftensmaden. En lille mellemgang fører til værelse med sovesofa og køjeseng samt godt soveværelse. Pænt tidsløst badeværelse med lyse klinker, muret bruseniche og lyst skabsarrangement.

Der er indlagt fiberbredbånd i huset.

En hyggelig lille perle i den smukke natur – Kom endelig og se!

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/oestersvej/105085/931767

Sag nr.: 931767

Adresse: Østersvej 11, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 745.000,-

Udbetaling: Kr. 40.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.173,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 3.411,-/2.824,-

Bolig areal: 51 m2

Grund: 4.840 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1971/2000

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Sommerhus på stor grund med hyggelig udestue' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER