To tandlægeklinikker i Sæby lægges sammen til én

To tandlægeklinikker i Sæby lægges sammen til én

17. august 2018 - kl. 5:11 - af

Tandlæge Ole Sloth Andersen har efter 26 år som indehaver af Tandlægehuset på Gl. Aalborgvej 33 besluttet sig for at drosle ned.

Samtidig lægges Oris Tandlægerne med domicil på Vestergade 6, hvor Inge Kjær Andersen er klinikchef, sammen med tandlægeklinikken på Gl. Aalborgvej – ja rent fysisk flyttes klinikken pr. 1. september til Gl. Aalborgvej 33, hvor hele den samlede klinik fremover får Inge Kjær Andersen som klinikejer og leder.

Såfremt patienterne de to steder ønsker at fortsætte som hidtil, skal de intet foretage sig med hensyn til at være optegnet som patient.

”Det har selvsagt ikke været nogen let beslutning at stoppe i Sæby, for jeg har nydt mit arbejde og samværet med kollegaer, samarbejdspartnere og ikke mindst patienter,” siger Ole Sloth Andersen. Han takker sine patienter for mange gode år og tilføjer, at han er glad for, at det er lykkedes at finde en løsning, hvor klinik og medarbejdere fortsætter. Selv vil han de næste 3 måneder stadig være at finde i klinikken 3 dage om ugen.

Inge Kjær Andersens personale flytter med til Gl. Aalborgvej. Hun udtaler: ”På Gl. Aalborgvej får vi flere og større faciliteter, så vi kan sikre gode rammer for medarbejdere og patienter, og vi kan have de bedste teknologiske virkemidler ved hånden. Med en større medarbejderflok kan klinikken fremover være endnu mere fleksibel over for patienterne, hvis der skulle opstå et akut behov.”

Inge Kjær Andersen peger i forbindelse med sammenlægningen på, at det ikke længere er en selvfølge, at alle byer har deres egen tandlæge. ”Derfor betyder det rigtig meget for mig personligt, at vi i de kommende år kan fastholde og videreudvikle vores klinik i min fødeby Sæby.”

På klinikken vil man gøre alt, hvad man kan, for at patienterne får en god oplevelse ved at gå til tandlægen, og skulle nogen have spørgsmål i forbindelse med ændringerne, må de endelig sige til.

”Tandlægehuset Sæby er et dejligt sted at komme, og det er min ambition at videreføre klinikkens gode stemning og forhold til sine patienter,” siger Inge Kjær Andersen.

Den samlede klinik videreføres under navnet Oris Tandlægerne Sæby.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To tandlægeklinikker i Sæby lægges sammen til én' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER