Sæby Havn: 30 års jubilæum havde medvind

Sæby Havn: 30 års jubilæum havde medvind

17. august 2018 - kl. 0:39 - af

Værftspladsen på Sæby Havn viste sig igen at være et fantastisk sted at samle folk. Musik fra scenen fra middag til kl. 21, og folk der intenst lyttede til underholdningen, som var et varieret program. Salgsboderne havde travlt og flagnedspilningens 30 års jubilæum blev et tilløbsstykke.

Musikerne og sangerne forsøgte at holde regnen stangen, og det lykkedes næsten, men publikum var klædt på til vejr og vind, og det blev den smukkeste afslutning, med stille vejr og en meget flot august himmel.

Afslutningen blev krydret af Jette Klarups Aftenssang på Sæby Havn. Smukke toner fra trompestisterne inden nationalsangen lød fra nordre mole.

Traditioner er svære at komme uden om.

Trompestisterne er at høre på Sæby Havn næste år fra Sankt Hans til først i august, og måske vil der igen være musik på Værftpladsen.

Sæbygarden, Sæby Tyrolerorkester og Musikkorps Sæby siger tak til alle, der har støttet arrangementet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havn: 30 års jubilæum havde medvind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER