Reception for ny direktør på handelsskolen

Reception for ny direktør på handelsskolen

17. august 2018 - kl. 13:35 - af

Den 1. august tiltrådte Brian Andersson som direktør på Frederikshavn Handelsskole. Det markerer bestyrelsen med en reception for nuværende kolleger, skolens ansatte og samarbejdspartnere torsdag den 30. august 2018 kl. 14.00-16.00 i samlingssalen på Frederikshavn Handelsskole.

Tilmelding til receptionen senest fredag den 24. august 2018 til: Tove Kobberup på tkob@fhavnhs.dk eller tlf.: 9620 5507.Re

Brian Andersson har god erfaring med skoleverdenen i kraft af sine tidligere stillinger; senest som forstander på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole og tidligere som uddannelseschef for erhvervsuddannelserne på Frederikshavn Handelsskole.

Brian Andersson er 54 år og uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Brian Andersson afløste Svend Kobberup, som i juli gik på pension efter 22 års ansættelse på Frederikshavn Handelsskole.

Brian Andersson står i spidsen for et stort og velfungerende uddannelsessted med knap 600 elever og 73 medarbejdere. Handelsskolen, der også rummer 10. klassecenter Frederikshavn Kommune, er en selvstændig skole med handelsgymnasium, erhvervsuddannelser og kursusafdeling centralt placeret i Frederikshavn by.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Reception for ny direktør på handelsskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER