Bestil en færdselskontrol og en forebyggelsesbetjent

Bestil en færdselskontrol og en forebyggelsesbetjent

16. august 2018 - kl. 14:27 - af

Fra i dag, 16. august 2018, kan du via Nordjyllands Politis hjemmeside bestille en færdselskontrol eller en forebyggelsesbetjent.

Politikredsen har nemlig lavet to formularer på politi.dk/nordjylland, hvor borgerne kan bestille politiet til at foretage en færdselskontrol på en angivet adresse eller få kontakt til en forebyggelsesbetjent, hvis man fx ønsker en rullende politistation til en event eller har brug for rådgivning mod indbrud.

Bestillingen behandles af politiet, og der gives feedback til bestilleren, så man får oplyst, når politiet har foretaget

færdselskontrollen. Og politidirektør ved Nordjyllands Politi, Anne Marie Roum Svendsen, er tilfreds med, at politikredsen nu skruer op for servicen på nettet.

”Det giver borgerne mulighed for at kontakte os nemt og direkte med et konkret ønske,” siger politidirektøren. ”Med det her tiltag vil vi gerne gøre det mere tydeligt, at man er meget velkommen til at kontakte os og til at bruge politiet, også når man ikke skal anmelde noget.”

Anne Marie Roum Svendsen håber, at mange borgere vil benytte sig af muligheden for at ”bestille en politibetjent.”

”Nu bliver det også mere tydeligt, at man som borger sagtens kan være med til at påvirke, hvor vi laver vores færdselskontroller. Man kan for eksempel bestille en færdselskontrol, hvis man oplever steder, hvor der bliver kørt meget hurtigt, eller man generes af meget larmende knallertkørsel,” uddyber politidirektøren.

Let adgang til politiets solide lokalkendskab
Og som eksempler på det andet tiltag – bestilling af en forebyggelsesbetjent – nævner Anne Marie Roum Svendsen, at det kan være, hvis man oplever vedvarende uro fra unge i et område, hvis man ønsker rådgivning om boligsikring i borgerforeningen, eller hvis man er bekymret for en person i ens lokalsamfund.

”Vores forebyggelsesbetjente har et solidt lokalkendskab, og det gør dem særdeles velegnede til at træde til og hjælpe, hvis man er bekymret for en udvikling i ens nærområde. Det skal borgerne vide, og de skal gerne se, at det er let at få kontakt til os,” forklarer politidirektøren.

Nordjyllands Politi håber, at borgernes bestillinger generelt vil bidrage til at øge sikkerheden på vejene og styrke følelsen af tryghed i nærområderne.

Politiet ser alle bestillinger igennem, og når sagen er behandlet, vil borgeren modtage en bekræftelse på, hvad politiet agter at gøre i sagen – ligesom politiet også vil følge op efter en eventuel indsats.

Der kan være henvendelser, som politiet – efter en konkret vurdering – ikke vil kunne imødekomme.

Sådan bestiller du en færdselskontrol eller en betjent
Gå ind på politi.dk/nordjylland

Klik på ”Få besøg af en forebyggelsesbetjent” eller ”Bestil en færdselskontrol”

Udfyld og send formularen, der kommer frem.

Særligt om færdsel: Hvis henvendelsen handler om fx ødelagte skilte, manglende færdselstavler eller defekt asfalt – så er det kommunen, man skal kontakte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bestil en færdselskontrol og en forebyggelsesbetjent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER