Min Købmand Flauenskjold er færdigrenoveret

Min Købmand Flauenskjold er færdigrenoveret

14. august 2018 - kl. 16:03 - af

Købmandsgruppen Flauenskjold A.M.B.A har, siden overtagelsen af butikken tilbage i april 2016, haft fokus på at skabe en så indbydende butik med friske varer og et flot sortiment. I juni 2018 påbegyndte man en renovering af butikken med en mindre tilbygning, så man kunne få udskiftet de efterhånden gamle køle-, frysediske og kølere til frugt og grønt.

Resultatet står nu færdigt, og de har fået indrettet tilbygningen med det nyeste inventar indenfor køle og frys. Det har medført en hel del flytning af eksisterende butikshylder og varer, men alt er nu endelig kommet på plads.

Der er desuden igangsat et projekt med at etablere parkeringsplads på sydsiden af butikken, og denne håber de kan stå færdig indenfor 3 til 6 uger.

Ovenstående forbedringer og tiltag sker med hjælp fra byens borgere, som altid stiller op, når der er brug for en hånd. En unik opbakning og et stort sammenhold som gør Flauenskjold til en helt særlig by at bo i.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Min Købmand Flauenskjold er færdigrenoveret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER