Sommertræf for ældre på Skovlyst…

Sommertræf for ældre på Skovlyst…

13. august 2018 - kl. 8:50 - af

Det er efterhånden blevet en tradition, at Ældre Sagen i Sæby holder sommer-træf på Skovlyst i Sæbygaard Skov. I år afvikles træffet søndag den 26. august, hvor dørene kl. 11 åbnes til det tredje træf i rækken.

Ældre Sagen binder bl.a. an med arrangementet, fordi man finder det en glimrende ide om sommeren at afvikle aktiviteter i Sæbygaard Skov – og specielt på Skovlyst.

Programmet for året træf byder efter velkomstsang på fællesspisning, hyggemusik og syng-sammen med Sailors Venner fra Frederikshavn, tidligere kendt som Harmonikavennerne. Desuden bliver der underholdning af den lokale Trio Acapella. Træffet slutter med, at Sailors Venners spiller op til dans hen på eftermiddagen.

Desuden bliver der ved afslutningen udtrækning af gevinster på de udleverede programmer. I eftermiddagens løb bliver der desuden amerikansk lotteri med præmier skænket af lokale forretninger og virksomheder. Tilmelding til arrangementet er nødvendig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommertræf for ældre på Skovlyst...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER